THE BOYBAND TOUR
Date 
19.08.2023Saturday
Time 
19:00Doors
20:00Expected concert start

THE BOYBAND TOUR

Oh My God, They're Back Again!

Efter en ovenud succesfuld Danmarksturné, vender Danmarks nye boyband tilbage med en kæmpe nostalgifest med det vildeste sceneshow, dansekoreografier og koordinerede 90’er-outfits!

Fem mænd, der kan synge, danse, spille skuespil, og som er i (nogenlunde ????) god form, en musikvideo i et vandbassin med tætsiddende hvidt tøj, en kæmpe scene med en kæmpe storskærm - det er opskriften på The Boyband Tour.

Silas Holst, Kim Ace, Teit Samsø, Jeff Schjerlund og Joakim Tranberg er The Boyband Tour! Scenekunstnerne, der kan krediteres som prisvindende musicalstjerner, skuespillere, koreografer, dansere, sangere og tv personligheder, er gået sammen om at skabe en helt unik koncertoplevelse. Silas Holst og co. garanterer årets fest, hvor sang, dans, skuespil, showmanship og humoristiske indslag smelter sammen i en koncertoplevelse langt udover det sædvanlige!

The Boyband Tour synger musikalske perler som I Want It That Way, Dirty Pop og When You're Looking Like That – sange de fleste boybandfans har sunget med på, og ikke for sidste gang. Det bliver en musikalsk tidsrejse, hvor de fem toptunede artister sprænger rammerne i en euforisk, humoristisk og helt ny koncertoplevelse. Publikum kan godt gøre sig klar til at tabe kæben, til at blive blæst bagover, miste pusten og træne lattermusklerne.

De fem mænd, hvis selvtillid og selvironi er på sit højeste, tager publikum med ind i et popunivers, hvor tidernes største boybandhits fremføres i et stort og spektakulært sceneshow med hæsblæsende storskærmsproduktion og gæsteoptrædener.

Vil du have den eksklusive boybandoplevelse?

Når du køber en VIP billet, møder du drengene inden showet og får mulighed for at få taget et billede med dem - og helt eksklusivt kan du få en forsmag på deres sangkunnen og harmonier, når de giver et nummer a capella. Du får også en goodie bag med hjem med vores elegante program samt udvalgt boybandmerchandise - og sidst men ikke mindst får du adgang til salen før alle andre! Der er begrænset antal billetter til denne særlige og intime oplevelse, som du med garanti ikke ønsker at gå glip af!


ANMELDELSER

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ KULTURTID"Wow. Bare wow. I virkeligheden kunne man vel næsten stoppe anmeldelsen med det. For The Boyband Tour er intet mindre end en masse wow-effekt serveret på mest elegante vis."

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ NORDJYSKE""The Boyband Tour" er ganske enkelt indbegrebet af fest og farver og fuld fart frem - ren brugs- og funktionsmusik, der ikke vil noget som helst andet end at underholde og måske især få humøret i vejret."

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️CPH CULTURE"De medvirkende har skabt en entydig succes."

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️UNGT TEATERBLOD"Et fantastisk show som man bliver blæst bagover."

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️SET PÅ SCENEN"Et show i særklasse. Drengene synger som en drøm."