The Blaze
Support: Canblaster
Date 
16.04.2024Tuesday
Time 
18:30Doors
20:00Expected concert start

The Blaze

Support: Canblaster

Den franske house duo, The Blaze, bringer deres storslåede show til K.B. Hallen 

 

Vokalerne lyder nærmest som et mantra, de er gennemborende, næsten mystiske. Det er den lyd der kendetegner The Blaze; en signaturlyd, der har løftet den franske duo til international stjernestatus inden for elektronisk musik. The Blaze startede i 2016 og består af de to fætre Guillaume og Jonathan Alric, der begge har en baggrund inden for filmkundskab og fotografi.

 

Duoen fik hurtigt deres gennembrud med sangene ’Virile’ og ’Territory’ fra EP’en af samme navn, samt de dertilhørende videoer. Deres videoer og sange vandt flere priser og har opnået mere end 100 millioner views, og de blev hyldet af både kritikere og den brede befolkning for deres lyd, der består af dybe vokaler, der smelter sammen med deres polerede og skarpe produktioner.

 

Efter EP’en ’Territory’ udgav The Blaze debutalbummet, ’Dancehall’, med singler singlerne ’Queens’ og ’Heaven’. Albummet var med til at cementere deres navn på den internationale musikscene. Senest har de været aktuelle med deres andet album ’Jungle’ som udkom tidligere i 2023. På dette album er de to producere gået i en mere alsidig retning, men holder sig stadig tro til deres oprindelige lyd.

 

The Blaze har besøgt Danmark af flere omgang, bl.a. da de leverede en sublim koncert på Orange Scene i 2022. De gentog også succesen på Musik I Lejet i år, hvor de var hovednavn. I 2024 vender The Blaze tilbage, når de drager ud på deres arena-tour i forlængelse af netop albummet ’The Jungle’. Her kommer de til at indhylle K.B. Hallen i deres franske house rytmer og betagende visuals.

Promoter
Live Nation
Promoter
Luger