The 1975
Support: Been Stellar
Date 
10.03.2024Sunday
Time 
18:30Doors
20:00Expected concert start

The 1975

Support: Been Stellar

The 1975 har de seneste år taget hele verden med storm med deres Still… At their very best liveshows. Danske fans kan nu se frem til at endelig at opleve det hyper-omtalte show og bandets populære ørehængere, når de indtager K.B. Hallen 10. marts.

 

Tidens mest fascinerende frontmand” - sådan skrev Soundvenue forud for The 1975s seneste femstjernede koncert på Northside i 2022. Bandet har nemlig etableret sig som et af tidens definerende bands med deres gennemgående æstetisk, dedikerede fanbase og altomsluttende kreative ambitioner i både liveshows og musik.

 

Med hits som ”Chocolate”, ”Girls”, ”Love It If We Made It” og ”The Sound”, og ikke mindst takket været den efterhånden infamøse frontmand, Matty Healy, har The 1975 efterhånden banket deres navn godt og grundigt fast i den moderne popkultur.

 

De har siden gennembruddet i 2013 været anmelder-darlings og berømte og berygtede i hele verdens musikpresse. Det har blandt andet medført et hav af prestigefyldte priser, senest som Best Rock/Alternative Act ved 2023 BRIT Awards, og det legendariske engelske musikmagasin NME udnævnte dem som ”Band Of The Decade” ved NME Awards 2020.

 

Bandets femte studiealbum Being Funny In A Foreign Language fra 2022 vakte, ligesom deres tilsvarende kritikerroste albumforgængere, stor begejstring hos musikanmelderne - også herhjemme, hvor der var stjerneregn hos blandt andre Berlingske og Soundvenue:

 

******

”Britisk band har endelig skabt sit store mesterværk”Berlingske

 

*****

’I’m In Love You With’ og den nærmest Springsteen-klingende ’Looking for Somebody (To Love)’ viser et band, der efterhånden har perfektioneret kunsten at skrive silkebløde 80’er-hits, og den dance-poppede ’Happiness’ følger trop som en af gruppens bedste popsange til dato.” Soundvenue

 

Manchester-kvartetten har desuden vundet flere priser som bedste liveband ved tidligere NME Awards, og med et af de seneste års mest omtalte liveshows i tourkufferten, er det opsigtsvækkende band med de umiddelbare tekster klar til at fortsætte triumfen. Til marts kan danske fans endelig opleve det kunstneriske show og The 1975, Still… At their very best, på dansk jord, når de parkerer tourbussen ved K.B. Hallen i København.