Snarky Puppy
Support: Malika Tirolien
Date 
31.10.2022Monday
Time 
18:30Doors
20:00Expected concert start

Snarky Puppy

Support: Malika Tirolien

Efter omkring 2000 shows, 13 album, 4 Grammyer, 8 JazzTimes og Downbeat awards, hundredevis af masterclasses i hele verden og 18 aktive år kunne man måske tro, at Snarky Puppy er klar til at sætte tempoet ned – men i kølvandet på det spilleglade orkesters seneste Grammy-vindende album Live At The Royal Albert Hall, gør de alt andet end det.

Snarky Puppy er lige så drevne og fokuserede, som de har været siden starten, og den succes, de har opnået, har åbnet døre for flere kreative muligheder; deres eget pladeselskab, samarbejder med forskellige spændende artister, egen festival og andre ambitiøse musikalske projekter.

Snarky Puppy har imponeret i hele verden med deres unikke fusion af jazz, funk og R&B, og fanskaren tæller alle fra David Crosby til Pat Metheny. Danskerne er ligeledes vilde med Snarky Puppy, der altid spiller for fyldte sale, når de er på besøg.

I marts i år indspiller Snarky Puppy deres fjortende studiealbum Empire Central foran et livepublikum over syv dage - deres hidtil mest ambitiøse og omfangsrige projekt til dato. Albummet bliver delt med verden til september og får sin livedebut, når Snarky Puppy begiver sig ud på deres europæiske turné.

Halvdelen af orkesterets albums er liveindspilninger, og har man oplevet en koncert med Snarky Puppy før, kan man med garanti skrive under på, at de må opleves live. Snarky Puppy lader musikken tale for sig selv og deres eminente fusion af genrer og musikalsk overskud gør dem til en live musikoplevelse i særklasse.

By loading this player, You accept
Spotify’s privacy policy.

Load player