Russell Peters
Date 
14.10.2022Friday
Time 
18:30Doors
20:00Expected concert start

Russell Peters

Den canadiske comedystjerne Russell Peters kommer til Danmark


Multitalentet Russell Peters, der er kendt fra både film, TV og de internationale comedyscener, lægger vejen forbi Danmark på sin Act Your Age World Tour. Comedyfans herhjemme kan glæde sig til at rulle af grin med Russell, når han indtager K.B. Hallen fredag 14. oktober 2022.

 

 

Russell Peters er for nyligt blevet udnævnt som en af 50 Best Comics of All Time af magasinet Rolling Stone. Han begyndte at lave standup comedy ved open mic nights i hjembyen Toronto i en alder af blot 19 år, og brugte de efterfølgende 15 år på at forfine comedytalentet på klubber i både Canada og England. I 2004 fik han international opmærksomhed og anerkendelse med sin CTV comedyspecial ”Comedy Now!”, og blev derefter den første komiker nogensinde, der har udsolgt Torontos Air Canada Centre i 2007.

 

Han har efterfølgende optrådt prominente steder i hele verden, heriblandt Madison Square Garden i New York, Operahuset i Sydney og 02 Arena i London – hvor han i forbindelse med sit show i sidstnævnte slog rekorden for højeste antal billetter solgt til et individuelt comedyshow i UK.

Hans efterfølgende turnéer blev foreviget i de succesfulde specials på Showtime og Comedy Central: Outsourced fra 2006; Red, White and Brown fra 2008; og The Green Card Tour fra 2010. Faktisk var Peters den første komiker nogensinde til at lave en Netflix Original Comedy Special med showet Notorious i 2013, og hans seneste tour The Deported World Tour blev set af over 400.000 fans i 40 byer i mere end 20 lande.

Men Peters har ligeledes også opnået anerkendelse og priser for sine mange andre talenter som skuespiller, vært og producer, heriblandt en Emmy, Gemini, Peabody og Canadian Screen Award. Til efteråret er det dog comedyen danske fans kan glæde sig til at opleve live, når han indtager K.B. Hallen på sin Act Your Age World Tour.