Magic Men - Ekstra show
Date 
19.05.2024Sunday
Time 
18:30Doors
20:00Expected concert start

Magic Men - Ekstra show

1. pinsedag, bliver en Ikke helt så hellig, helligdag

Samtlige billetter til de 3 første shows på dansk grund blev revet væk på rekordtid! Grundet den enorme efterspørgsel, annonceres nu det eneste Ekstra Show med Magic Men i hele Europa. Det sker når K.B. Hallen, helt eksklusivt, endnu engang åbner dørene for de magiske mænd fra Down Under. 

D. 19 maj går det løs igen. Med en helligdag dagen efter (2. pinsedag), er der alle muligheder for en fantastisk aften, i selskab med Channing Tatum's 'brother from another mother', Will Parfitt og hans Magic Men.


Med mere end 1 mio solgte billetter verden over, og 3 totalt udsolgte shows i Danmark, er der store forventninger når K.B. Hallen København lægger scene til det eksklusive Ekstra Show med Will Parfitt og Magic Men. Kendt for deres energifyldte optrædener, der kombinerer spektakulær mandestrip med interaktiv underholdning, bliver det en aften fyldt med begejstring, overraskelser og uforglemmelige øjeblikke.

Will Parfitt

Den engelsk-fødte stripper Will Parfitt er en "Magic Mike" fra det virkelige liv. Hans lighed med Magic Mike-stjernen Channing Tatum er ubestridelig. Som sensation på sociale medier og stripper i Magic Men, er Will Parfitt en stjerne i sig selv med svimlende 12 millioner følgere som beviset. Den Melbourne-baseret entertainers videoer og reels på TikTok og Instagram er ligeledes gået viralt og har samlet mere end 100 millioner visninger.
 

Gå ikke glip af chancen for at opleve Magic Men og Will Parfitt, Live i K.B. Hallen, 1. Pinsedage, d. 19 maj kl. 20.00