KESI
Date 
09.03.2023Thursday
Time 
18:30Doors
20:00Expected concert start

KESI

Vinteren 2023 tager Kesi på turne med sit nye album og hans band. “30 Somre” er navnet på hans 4. solo album og på den kommende turne som slutter i den legendariske K.B. Hallen på Frederiksberg i landets hovedstad.

 

Kesi behøver ingen introduktion; han er et af landets stærkeste live performere med et kæmpe katalog af hits og en usammenlignelig energi - der er få ting, der har defineret 10'ernes lyd som ham. Kesi står bag kæmpe sange som 'Søvnløs', 'Kom Over', 'Følelsen' og 'Blå Himmel' fra hans anmelderroste album 'BO4L', der udkom i sommeren 2020. 

I 2021 fulgte han op med albummet ’Mere End Musik’ i fællesskab med BOC-familien Gilli og Benny Jamz, hvorfra kæmpe hittet ’Ibiza’ og det øvrige Artigeardit samarbejde med ’Er Her’ begge lå nr. 1 på Spotify charten og her et år efter stadigvæk florere i Top 20. Han er ligeledes modtager af et par Danish Music Awards, bl.a. for 'Årets Solist'. 

Kesi har været blandt de tre mest spillede kunstnere på Spotify i Danmark over de seneste par år. Det er svært at forestille sig en hitliste anno vores tid, der ikke er prydet af Kesi’s charme og karakteristiske rap. 

By loading this player, You accept
Spotify’s privacy policy.

Load player