Jungle
Support: LA Priest
Date 
10.11.2023Friday
Time 
18:30Doors
20:00Expected concert start

Jungle

Support: LA Priest

Efter en medrivende koncert på Syd For Solen sidste år vender den britiske funk/soul-gruppe  tilbage til Danmark, når de giver koncert i K.B. Hallen fredag den 10. november. 

Det er umuligt at stå stille, når engelske Jungle sætter strøm til forstærkerne. For den engelske  duo formår som få at skabe labre, feststemte sange i grænselandet mellem soul, synthpop, disco og funk, der uundgåeligt får storetåen til vippe og hofterne i svingninger. Deres musik har samme  vibe som en natklub i 70’ernes New York, hvor dansegulvet glitrer i neonfarver, og festen aldrig  stopper. 

Jungle dukkede op som et lyn fra en klar himmel i slutningen af 2013, hvor singlen ”The Heat”  skabte massiv buzz. Jungle blev udvalgt til den prestigefulde talentpris BBC’s Sound of 2014, og det selvbetitlede debutalbum, som landede i juli 2014 via XL Recordings (Adele, Radiohead,  M.I.A.), sikrede dem en nomination til den anerkendte Mercury Prize. 

Siden har Jungle udgivet endnu to fuldlængder – ”For Ever” (2018) og ”Loving in Stereo” (2021) – samt compilation-albummet ”Back to Mine” i 2019, og at Jungle er et populært navn, understreges  af det faktum, at alle gruppens tre studiealbum er gået top 10 i hjemlandet. Producerne Josh Lloyd Watson og Tom McFarland, der står bag Jungle, er også populære blandt deres kolleger: de har  bl.a. samarbejdet med Diplo, BadBadNotGood og Sault og remixet Taylor Swift og Brittany Howard fra Alabama Shakes. 

Jungle er ikke alene fremragende producere og albumkunstnere, de er også et spektakulært live navn, der suverænt formår at omsætte de gennemarbejdede studieproduktioner til medrivende og  sveddryppende intense koncerter, hvor Lloyd-Watson og McFarland bakkes op af sangere,  musikere og dansere. 

Gruppen er da også et populært livenavn herhjemme, hvor de har optrådt adskillige gange på, bl.a.  sidste års Syd For Solen, Roskilde Festival, Store Vega og Train. Og den 10. november får  gruppens danske fans igen muligheden for at slå sig løs til duoens smittende funk/soul, når de  inviterer til kæmpe dansefest i K.B. Hallen.