Jordan B. Peterson
Date 
01.10.2022Saturday
Time 
18:30Doors
20:00Expected concert start

Jordan B. Peterson

Den succesfulde forfatter og professor Dr. Jordan B. Peterson giver et ekstra foredrag i København

Jordan B. Peterson har netop besøgt en fuldstændig udsolgt K.B. Hallen 9. juni, hvor billetterne blev revet væk på ingen tid. Grundet den store efterspørgsel giver den intellektuelle verdensstjerne nu et ekstra foredrag i efteråret, hvor han kan opleves i K.B. Hallen 1. oktober 2022.

Den canadiske psykologiprofessor, YouTube-personlighed, forfatter og kulturkritiker har på kort tid bjergtaget og influeret millioner af mennesker, og har fået fans verden over. Peterson besøgte København tidligere på året og til efteråret får danskerne nu mulighed for at opleve fænomenet Jordan B. Peterson live herhjemme for anden gang.

Millioner af mennesker ser med på Petersons YouTubekanal, hvor han blandt andet serverer sine udfordrende teorier og tanker, der appellerer til og berører mennesker i en sådan grad, at han nærmest har opnået rockstjernestatus. 

Det er ikke mere end få år siden, at Jordan B. Peterson kapitulerede ind i verdensberømmelse med over fem millioner, solgte eksemplarer af bogen 12 Rules of Life: An Antidote to Chaos, som blev solgt i 50 lande og lå nummer et på bestsellerlisten i både hjemlandet Canada og i USA.

Dr. Jordan B. Peterson har et bemærkelsesværdigt CV, hvor han blandt andet har været konsulent for FNs Generalsekretær. Han er desuden uddannet i statskundskab og psykologi, og har ligeledes en doktorgrad i psykologi, og har i samarbejde med sine kollegaer fra Harvard University og University of Toronto udgivet hundredevis af videnskabelige artikler.

Dog er det især for sine foredrag, han er blevet berømt, og han har udsolgt arenaer i hele verden ud. Alt dette sideløbende med at han driver sin egen psykologpraksis, hvor han har hjulpet mange mennesker håndtere depression, angst og skizofreni.

I marts 2021 udgav Peterson efterfølgeren til sin bestseller - Beyond Order - 12 More Rules for Life, og danskerne kan nu se frem til endelig at opleve den verdensberømte professor live til efteråret.