Jonah Blacksmith
Date 
11.03.2023Saturday
Time 
19:30Doors
21:00Expected concert start

Jonah Blacksmith

Det fremadstormende syvmandsband fra Thy rammer København i foråret 2023.

Touren har længe været i støbeskeen, og visionen er klar: “Vi vil skabe en smuk aften, og omdanne disse mægtige arenaer til en nærværende ramme for det fællesskab og den samhørighed, som er hele kimen til det, vi brænder for, og som vi gerne vil med vores musik og vores publikum,” udtaler brødre og frontfigurer Simon og Thomas Alstrup, og fortsætter: “Hovedstaden, K.B Hallen og i særdeleshed byens dedikerede publikum har for længst fået en ganske særlig plads i os alle syv, og vi glæder os i sagens natur ustyrligt meget til at genbesøge den måske prægtigste scene i en af de smukkeste hovedstader i verden.”

Jonah Blacksmith har siden 2014 udgivet fire andermelderroste albums, som hver især har rummet adskillige singler i rotation på radiostationerne. I oktober 2021 udkom House On Fire, som markerede et decideret gennembrud for bandet. Sangen opnåede bla. en Top 3 placering på den officielle danske airplaychart, og har desuden for ganske nylig fået guld (IFPI Danmark). Efterfølgeren Secrets In The Water lader til at gå i samme fodspor, og har på kort tid opnået en enorm streaming og popularitet. Bandet er lige nu i færd med at lægge sidste hånd på en ny single som er ude i efteråret 2022.

“Vi skriver personlige sange, som har betydning for os - sange om vores eget liv. Og den sårbarhed, der ligger i det, tror vi på skaber en følelse af noget fælles. For det, man tør dele skaber jo en samhørighed mennesker imellem. Vi oplever alle sammen store glæder og store sorger. Sådan er det jo at være menneske, uanset, hvor man står - om det er på en scene badet i kunstigt lys, om det er på en fabrik i Thy, eller på tærkslen til et nyt kapitel,” fortæller Simon og Thomas, og fortsætter: “Vi har en helt masse spændende planer for de fire koncerter, som vi glæder os til at løfte sløret for. Vi kommer til at kigge i bagkataloget, men vi kommer helt sikkert også til at kigge fremad. Og så er vi meget optaget af at få omdannet disse mægtige arenaer til nærværende og fællesskabende rammer for både os og publikum, hvor man helt sikkert kommer til at kunne mærke os på scenen. Og hvem ved, måske kommer vi til at pille lidt ved den traditionelle koncertopsætning. Det skal nok bliver super fedt - det er vi ret sikre på.”

Jonah Blacksmith har hjerte og rod i Thy, og består af Thomas og Simon Alstrup, samt Søren Bigum, Søren Poulsen, Lasse Alstrup, Jon Bisgaard Kjeldsen og Thor Kortegaard