Benjamin Hav & Familien
Support: Rasmus Botoft
Date 
26.11.2022Saturday
Time 
18:30Doors
20:00Expected concert start

Benjamin Hav & Familien

Support: Rasmus Botoft

BENJAMIN HAV & FAMILIEN UDSÆLGER K.B. HALLEN OG ANNONCERER NU EKSTRAKONCERT DAGEN EFTER

Benjamin Hav & Familien har væltet sommerfestivalerne omkuld med årets mest vanvittige liveshow og top-anmeldelser. Ekstra Bladet skrev ”(…) Benjamin Hav har tænkt sig at revolutionere genren som scenekunst…” (5 stjerner), mens Politiken skrev ”Benjamin Hav har lavet det show, alle har snakket om denne sommer” (6 hjerter). Nu er K.B. Hallen koncerten udsolgt og Benjamin Hav annoncerer nu ekstrakoncert lørdag d. 26. november.

”Det har været en helt vild sommer. Det er første år på landevejen med Familien. At kunne spille to koncerter i KB hallen er jo kæmpe stort! Familien kommer til at blomstre derinde. Og hvis den ene koncert er dårlig, så er man jo sikker på at man lige kan lave en ommer. Måske én var nok? Men nu har vi to. Det er fedt! 9.000 mennesker sammen med mig og Familien. Det er fremdrift!” udtaler Benjamin Hav og ser frem til at skulle spille i K.B. Hallen hele to gange; fredag d. 25. og lørdag d. 26. november.

 

Det er ikke en hemmelighed, at Benjamin Hav har skruet helt op for ambitionerne med et show uden sidestykke. De har brugt hele sommeren på at overvinde og overraske samtlige festivaler og dets publikum med det nytænkende liveshow, hvor musikalitet, energi og momenter af ren genialitet er i højsædet. Hans musik, persona og kringlede tekstunivers sender lyttere og fans på en forunderlig, musikalsk rejse. Det har en lang række festivaler, såsom Jelling Musikfestival, Heartland Festival, Nibe Festival, Musik i Lejet og mange flere været vidne til hen over sommeren. Senest kulminerede de på Smukfest foran en tætpakket Bøgescene, hvor de gav publikum en oplevelse for livet.

Til efteråret vil Benjamin Hav & Familien endnu en gang cementere, hvorfor de er ét af de vildeste liveacts i Danmark, når de spiler deres største koncerter til november 2022 i Aalborg Kongres og Kultur Center, Sydbank Arena i Odense, Aarhus Congress Center og nu to gange i K.B. Hallen i København. Benjamin Hav & Familien lover at gøre sig umage:

”Vi gjorde vores næstbedste denne sommer. Det viste sig at være nok. Så nu gør vi os rigtig umage! Nu bliver det kæmpe big show. Vi gør det bedste vores mødre har lært os. Vi tager den helt op der hvor solen ikke skinner. Vi skal helt derop!”

Det er svært at finde fyldestgørende superlativer til Benjamin Hav & Familiens koncerter. Anmelderne har også været blæst bagover hen over sommeren, hvor Politiken, Ekstra Bladet, Jyllands-Posten og GAFFA har skrevet følgende:

”Benjamin Hav & Familien på Smukfest var en af de sjældne koncerter (…)” Politiken, 6/6 hjerter.

”(…) Benjamin Hav sprang ud på dybt vand, hvor han sagtens kunne bunde. Det var rablende. Men ufatteligt godt tænkt.” Ekstra Bladet, 5/6 stjerner.

”(…) han befinder sig i det hele taget et sted i karrieren, hvor han har hele pakken som liveartist.”Jyllands-Posten, 5/6 stjerner

”Efter en koncert man ønskede aldrig, fik ende hørtes det overalt på pladsen, at dette var et øjeblik, der vil leve længe i bevidstheden hos de tilstedeværende (…)” GAFFA, 6/6 stjerner.

Benjamin Hav har håndplukket nogle af Danmarks absolut dygtigste musikere, som sammen er blevet til ”Familien” – bestående af Emil Falk (Guitar), Birk Nevel (Percussion), Kristoffer Sjelberg (Trommer), Bastian Sjelberg (Bas), Andreas Stigkær (Keys), Troels Mørkenborg (Danser/Kor/Blæser) og Torben Jensen (Danser/Kor/Blæser), der giver samtlige numre i settet helt nyt liv med deres overbevisende live-versioner af f.eks. ”Den Dejligste Boy”, ”Musse” og ”Cannelloni & Kød” samt Benal hitsene ”Uh Babe” og ”Nu Her”.

By loading this player, You accept
Spotify’s privacy policy.

Load player