Alice Cooper
Special guest: Michael Monroe
Date 
06.06.2022Monday
Time 
18:30Doors
20:00Expected concert start

Alice Cooper

Special guest: Michael Monroe

En af rockhistoriens og heavy metals største, mest betydningsfulde og kontroversielle figurer ALICE COOPER, kommer til K.B. Hallen med sit brutale horrorshow og shock rock’n’roll. Der er garanti for underholdning af højeste klasse når Cooper folder sig ud med klassiske kæmpehits som ”No More Mr. Nice Guy”, ”Under My Wheels”, ”Billion Dollar Babies”, ”Poison”, ”Love You To Death” og ”I’m 18”.

 

Han er blevet 70 år, præstesønnen Vincent Furnier, hvis alter ego, Alice Cooper, har hærget rock-scenerne i snart 50 år. Gennem karrieren har Cooper optrådt for publikummer i hvert et hjørne af kloden, og trods dåbsattestens fakta er formen og stemmen i imponerende topform, hvilket han beviste i sommeren 2019, hvor han sammen med sit ’fritidsband’, supergruppen The Hollywood Vampires (der udover Cooper bla. består af Johnny Depp og Aerosmith-guitaristen Joe Perry) spillede koncert i Tivoli. I 2016 lagde Alice Cooper COPENHELL festivalen ned, og i september 2019 væltede han Royal Arena. 

 

Nu er turen så kommet til at indtage K.B. Hallen på Frederiksberg, Michael Monroe fra det legendariske Hanoi Rocks åbner ballet og der er garanteret en aften i den hårde rocks tegn.


I et interview med Forbes Magazine udtalte Alice Cooper: ”I’m officially a lifer. At this point, there’s no thought of retirement. This is what I’ve done all my life and I can’t think of anything else that I’d rather do. I’m in perfect health so there’s really no reason to even think about retiring.”


Alice Cooper fik det store gennembrud med albummet 'Love It to Death' i 1971, der var startskuddet for et rock’n’roll musikunivers fyldt med mareridt, blod og seriemordere. Cooper udgav i 2017 albummet ’Paranormal’, album nummer 27 i rækken, så med en så omfattende diskografi udgivet på +40 år er der mange man kunne fremhæve. Det danske metalmagasin Devilution mener også det er en svær opgave: ”Skulle det omhandle det platinsælgende hovedværk ’Billion Dollar Babies’ (1973)? Eller skulle det være ’Welcome to My Nightmare’ (1975), det første soloalbum og første full-blown konceptalbum? Eller ’Trash’ (1989), der med ’Poison’ som altoverskyggende hit fik Alice tilbage i mainstream? Eller genkomsten med den stærke ’The Last Temptation’ (1994), de lidt oversete og metaltunge ’Brutal Planet’ (2000) og ’Dragontown’ (2001) eller nogle af de andre glimrende rockplader, der er fulgt efter?”

 

Det kan med andre ord være svært at nævne mange enkeltpersoner, der har haft så stor betydning for heavy metals æstetik og udformning, som Alice Cooper har. Og der er næppe heller mange, som har været musikalsk aktive igennem snart 50 år med et så højt bundniveau som Alice Cooper.