Ude Af Kontrol
Dato 
06.04.2024Lørdag
Tid 
18:30Dørene åbner
20:00Forventet start

Ude Af Kontrol

VÆLTER K.B. HALLEN D. 6. APRIL 2024!

Englando, Balken og Munken har i et halvt årti skabt en bølge af hits og netop nået en milepæl med mere end 320.000.000 (!) streams, alene på Spotify, hvor drengene i den grad er vokset med opgaven i takt med deres stigende popularitet. På trods af meget begrænset kommerciel support har Ude Af Kontrol formået at vokse sig til et af de største bands herhjemme, både målt på antal af streams samt tilslutningen til deres koncerter.

Drengene er, som navnet lægger op til, kendte for at skubbe til grænserne og samtidig sætte skub i publikum. Deres notoriske liveshows har for vane at få tændt op i deres altid energiske publikum, derfor kan man forvente en kæmpe energiudladning, når UAK indtager K.B. Hallen d. 6. april 2024.

Senest har UAK overgået alles forventninger med en totalt udsolgt spillestedstour i foråret 2023. De lagde også landets festivaler ned i sommeren 2023, hvor deres hårdt pumpende energi underholdt tusindvis af festivalgæster.

Den dynamiske trio er nu klar til at tage deres hidtil største skridt i karrieren, hvor legendariske K.B. Hallen skal danne rammerne for deres vildeste, største og mest ambitiøse koncert til dato.