Trevor Noah
Off The Record
Dato 
19.06.2024Onsdag
Tid 
18:30Dørene åbner
20:00Forventet start

Trevor Noah

Off The Record

Trevor Noah kommer til Danmark med sit nye show

Den Sydafrikanske comedy superstjerne bringer sit nye show Off The Record til København og giver ikke kun et - men to shows i K.B. Hallen den 18. og 19. juni.

“Modern master of classic stand up” – The Guardian

“He is the new gold standard of stand-up” – The Times

Trevor Noah er en af de mest succesfulde komikere i verden, og han sælger arenaer ud på tværs af kloden. Han har haft en yderst bemærkelsesværdig karriere, og har lavet standup i mere end et årti.

Siden 2015 har han været vært på The Daily Show, og i år vendte han tilbage til Grammy Awards som vært for fjerde gang. I øjeblikket rejser Trevor Noah USA tyndt med sit nye show Off The Record, hvor han besøger 28 byer, inden turen går til Europa.

Udover sin komiker- og tv-værtkarriere er Trevor Noah også skuespiller og forfatter, og han har blandt andet skrevet den prisbelønnede New York Times bestseller Born a Crime: Stories from a South African Childhood, som udkom i 2016.

Trevor Noah besøgte sidst Danmark i 2022, hvor han optrådte i et tætpakket Royal Arena med sin tankevækkende, reflekterede og ikke mindst hysterisk morsomme comedy foran et begejstret publikum. Til sommer gentager han succesen, når han besøger K.B. Hallen hele to aftener i træk med sit helt nye show Off The Record.