The Savage Rose
Dato 
23.11.2019Lørdag
Tid 
18:30Dørene åbner
20:00Forventet start

The Savage Rose

Den 23. november 2019 bliver dagen hvor The Savage Rose indtager deres retmæssige plads på listen over musikalske mastodonter, der har stået på scenen i den legendariske K.B. Hallen. En liste der tæller navne som Billie Holiday, Chuck Berry, The Beatles, Led Zeppelin og The Who.

Koncerten til november vil ikke bare blive bandets første koncert i K.B. Hallen, det vil også blive bandets største indendørskoncert til dato. Men Annisette har faktisk stået på scenen tidligere, da hun var bare 10 år gammel:

"Jeg glæder mig utroligt meget til at skulle synge i det store store rum, hvor jeg engang for længe siden, som bare 10 år gammel i hvide ankelstrømper og kridtede sko, stod på scenen og sang til et show med en masse andre solister. Nu – 60 år senere – er det sammen med The Savage Rose, og det bliver vores største indendørs koncert herhjemme nogensinde," fortæller Annisette.

Det var i anledning af den italienske barnestjerne Robertinos besøg i K.B. Hallen, at den 10-årige Annisette skulle på scenen, og hun glæder sig til at vende tilbage med The Savage Rose:

”Jeg kan kun drømme om et fyldt K.B. Hallen fra gulv til loft af musikglade mennesker – den varme og intensitet vi sammen kan tilføje musikånderne i hallens lange historie vil få det hele til at smelte samme – jo, jeg glæder mig!”

The Savage Rose anno 2019 er Annisette, Naja Rosa Koppel (kor), Amina Carsce Nissen (kor), Anders Holm (trommer), Frank Hasselstrøm (blæsere og keys), Jacob Haubjerg (bas), Las Nissen (guitar), Nikolaj Hess (hammond og keys)

Når du åbner denne player, accepterer du
Spotifys privatlivspolitik.

Åbn player