The Lord of the Rings & The Hobbit - The Concert
Dato 
27.12.2022Tirsdag
Tid 
18:30Dørene åbner
20:00Forventet start

The Lord of the Rings & The Hobbit - The Concert

HOBBITTERNE ER PÅ VEJ!

Peter Jacksons filmsucces fejrer sit 20-års jubilæum som livekoncert med et stort orkester.

I en storslået koncertoplevelse med symfoniorkester, kor og stjernegæster vækkes den legendariske verden af hobbitter, elvere og orker til live. Fra Mordors truende lyde og de sorte rytteres skingre angreb til elvernes smukke lyriske melodier forvandler det storslåede orkester, solisterne og vores stjernegæster virkeligheden til en musikalsk ramme om Midgård. Sarumans stemme, Sir Christopher Lee, tager alle filmmusikelskere med ind i den fantastiske musikalske verden i Ringenes Herre. 

Sammen med ham vil en stjerne-gæst fra filmene være med til at guide gennem programmet.

Komponisten Howard Shore skabte en stor del af musikken til filmtrilogierne "Ringenes Herre" og "Hobbitten" og blev tildelt en Oscar, Grammy'er og Golden Globe for det. Ligesom i Richard Wagners "Nibelungens ring" får hans ledemotiver publikum til at føle sig i kødet, når ringen udfolder sin magt og korrumperer den, der bærer al magt: En lignelse, der godt kunne passe ind i dag.

Uanset om de kendte melodier er bombastiske med pauker og trompeter eller elvisk filigran, skaber de kendte melodier udført af et fantastisk orkester og store solister straks de rigtige billeder i hovedet. God fornøjelse i Midgård!

Med forbehold for ændringer