Tash Sultana
Dato 
03.04.2022Søndag
Tid 
18:30Dørene åbner
20:00Forventet start

Tash Sultana

OBS: Som følge af Covid19 bliver koncerten med Tash Sultana flyttet fra den 18. september 2021 til den 3. april 2022.
Allerede købte billetter gælder til den nye dato, og koncerten afholdes stadig i K. B. Halen. Hvis du ikke har mulighed for at deltage i koncerten den 3. april 2022 tilbyder vi 14 dages refunderingsret fra dags dato. Ønsker du refundering, så bedes du kontakte Billetlugens kundesupport på kundeservice@billetlugen.dk eller tlf. +45 70 263 267.

--------

Den vordende popstjerne Tash Sultana vender tilbage til den arena, hvor den australske multiinstrumentalist i 2018 høstede en af de mest begejstrede anmeldelser længe set i Gaffa, der med seks stjerner kaldte 'Tash' for 'en af de største åbenbaringer i nyere tid'.

Tash Sultana, stjernen bag 2016-hittet 'Jungle', er et selvlært étmands-powerhouse, der egenhændigt spiller mere end et dusin instrumenter, der blandt meget andet tæller synths, trommer, blæsere og harmonika. Det er dog Tashs guitar og bas, der er omdrejningspunktet for det fritflydende mix af psykedelisk rock og r'n'b, og som virker til at dirigere alle lyde omkring sig med en taktfast vuggen.

Siden albumdebuten 'Flow State' fra 2018, der blandt andet tæller hittene 'Mystik' og 'Murder To The Mind', har Tash Sultana været på en utrættelig verdensturné, hvor australien ene og alene har udfyldt store arenaer og givet udsolgte shows. I 2020 har Tash Sultana udgivet to singler, 'Pretty Lady' og senest 'Greed', der kommer forud for albumopfølgeren 'Terra Firma', og når multiinstrumentalisten begiver sig ud på en ny tour – der altså gør et stop i K.B. Hallen – bliver det i et helt nyt setup, hvor Tash Sultana får selskab af et band.

Ligesom landsmanden Tones & I viste Tash Sultana første gang prøver på sin imponerende stemme og musikalske virtuositet som gademusikant i en tidlig teenagealder, og rygtet om musiktalentet spredte sig hurtigt fra de australske gader i Melbourne og til resten af verden. Allerede inden debutalbummet landede, havde Tash Sultana således givet tre udsolgte shows på det imponerende Brixton Academy – en bedrift, ingen før eller siden har præsteret.

Når du afspiller denne video, accepterer du
YouTubes privatlivspolitik.

Når du åbner denne player, accepterer du
Spotifys privatlivspolitik.

Åbn player