Tash Sultana
Support: Pierce Brothers
Dato 
28.07.2019Søndag
Tid 
18:30Dørene åbner
20:00Forventet start

Tash Sultana

Support: Pierce Brothers

Natasha ”Tash” Sultana er lidt af et naturtalent. Som en sjældenhed i popindustrien skriver hun selv alle sine sange og spiller sågar de fleste af instrumenterne på debutalbummet ’Flow State’ (2018), der udkom til overordentligt rosende anmeldelser.

Den blot 23-årige australier kendes bedst for ’Jungle’, der gik viralt, da hun som blot 20-årig i 2016 lagde en ”bed room recording” af nummeret online – i dag har det 56 millioner afspilninger på Spotify. 55 millioner har ’Notion’, der fulgte som det næste hit.

Tash Sultana fik sin første guitar, før hun startede i skole, og lærte også at spille på forskellige blæseinstrumenter og trommer. Siden startede hun sin musikalske karriere som gademusikant i Melbourne, hvor hun selv måtte tage sig af al instrumentering og ikke mindst vokaler.

Da hun var 17, gik det galt, da Sultana røg i en psykose forårsaget af stoffer. Men med professionel hjælp kom hun ud af den og skrev derefter ’Jungle’. Og gennem 2017 har hun givet udsolgte koncerter verden over, inden hun indspillede debutalbummet, der udkom 31. august.

Nu gør det unge multitalent sig klar til at tage verden med storm i kølvandet på debuten, og på den kommende verdensturné, er der også en dansk debutkoncert i planerne – til juli i den på det tidspunkt genåbnede K.B. Hallen.

Når du afspiller denne video, accepterer du
YouTubes privatlivspolitik.

Når du åbner denne player, accepterer du
Spotifys privatlivspolitik.

Åbn player