Spleen United
Support: Afskum
Dato 
11.11.2022Fredag
Tid 
18:30Dørene åbner
20:00Forventet start

Spleen United

Support: Afskum

Begejstringen var enorm, da Spleen United efter seks års tavshed markerede deres gendannelse med et brag af en nattefest på Roskilde Festival, der kastede 5- og 6-stjernede anmeldelser af sig. Da bandet efterfølgende annoncerede en danmarksturné med hele to koncerter på Store VEGA, skulle man være hurtig for at få en billet. Kun 48 timer efter billetsalget var skudt i gang, kunne gruppen melde udsolgt. 

Lige så larmende jubelbrølet til den legendariske Roskilde-koncert var, lige så rungende var stilheden, da Coronapandemien tvang Spleen United til at aflyse turnéen. Bandets sveddryppende og altid højenergiske koncerter kunne ikke forenes med de mange restriktioner, og Spleen United er ikke et band, der gør ting halvt. Men nu er der endelig godt nyt for fans af gruppen.

Spleen United blev dannet i Aarhus i 2003 og har udgivet tre roste og velsælgende album. 
Debuten Godspeed Into The Mainstream fra 2006 solgte guld, og der var ingen problemer med ”den svære to’er”, da den efterfølgende Neanderthal fra 2008 gik direkte ind som nummer ét på den officielle danske salgsliste og ligeledes solgte guld. Bandets tredje album School of Euphoria fra 2012 satte igen Spleen United på det musikalske landkort og skaffede gruppen både en GAFFA-pris og en Danish Music Award. 

Når du åbner denne player, accepterer du
Spotifys privatlivspolitik.

Åbn player