PAW Patrol Live!
Dato 
04.01.2020Lørdag
Tid 
09:30Dørene åbner
10:30Forventet start

PAW Patrol Live!

Baseret på Nickelodeons animerede serie, der også har været sendt på DR, kommer PAW Patrol Live! ”Redningsløbet” og får alles favorit vovser op på scenen til et action packed, energifyldt musikalsk eventyr. Showet er en kæmpe succes i Europa og alene i Sverige har det solgt 80.000 billetter.

I PAW Patrol Live! “Redningsløbet” er det dagen for det Store Ræs mellem Eventyrbugtens Borgmester Godglad og Tågerups Borgmester Humdinger, men Borgmester Godglad kan ikke findes nogen steder. PAW Patrol til undsætning! Deres mission er at redde Borgmester Godglad og hjælpe hende færdiggøre ræset. Ved at bruge hver deres unikke færdigheder og teamwork, laver vovserne flere heroiske redninger på deres ræs til målstregen.

PAW Patrol Live! ”Redningsløbet” viser, at intet job er for stort, og ingen vovse er for lille. Fordi vovserne anvender deres unikke egenskaber og arbejder sammen, lærer de alle aldre om ansvar, sociale færdigheder og problemløsning.

Med flotte og innovative kostumer bringes karaktererne fra PAW Patrol til live på scenen sammen med deres køretøjer og udstyr. Det er en klassisk teaterkulisse sammen med en videovæg, der fører publikum til et autentisk PAW Patrol-miljø med alle de kendte steder fra TV-serierne. Der vil være interaktive indslag, der inddrager publikum via interview, løsning af gåder med vovserne, følge efter Borgmester Godglad og meget mere.

Forestillingen varer 1 time og 15 minutter og er fordelt over to akter med pause imellem.

Alle skuespillerne og vovserne er på dansk.

Alle, uanset alder til dette show, skal have billet til dette show.

Når du åbner denne player, accepterer du
Spotifys privatlivspolitik.

Åbn player