Michael Kiwanuka
Support: Celeste
Dato 
29.11.2019Fredag
Tid 
18:30Dørene åbner
20:00Forventet start

Michael Kiwanuka

Support: Celeste

Michael Kiwanuka er et stort talent. Han er ofte blevet sammenlignet med musiklegender som Otis Redding, Curtis Mayfield og Van Morrison, og i 2011 blev han inviteret til at varme op for ingen ringere end Adele, der havde lyttet til nogle af hans demobånd. Med ét var Michael Kiwanuka på alles læber, og i 2012 vandt han BBC’s Sound of 2012, før han overhovedet havde udgivet et debutalbum.

I 2012 udkom det anmelderroste debutalbum, ‘Home Again’, der strøg ind på en fjerdeplads på den engelske hitliste og høstede flere prominente engelske musikpriser. I 2015 fulgte albummet, ‘Love & Hate’, der ligeledes høstede roser af den internationale anmelderstab som hos de store medier, The New York Times og The Guardian, og herhjemme blandt andet i en fem-stjernet anmeldelse af Berlingske med ordene: “Michael Kiwanuka har skabt et sortrandet soul-opus”.

Det er også herfra, man finder titelnummeret til ’Big Little Lies’, den hjerteskærende ’Cold Little Heart’, og sangens fortsat stigende popularitet har fået fans verden over til at vente utålmodigt på et nyt tredje album fra den populære sangskriver. Michael Kiwanuka er ikke blot er en kritiker-darling, men også er en kunstner i konstant udvikling, der lever op til sin hype. Derfor kan publikum godt forvente en intim såvel som storslået oplevelse, når Michael Kiwanuka gæster K.B. Hallen.

Når du afspiller denne video, accepterer du
YouTubes privatlivspolitik.

Når du åbner denne player, accepterer du
Spotifys privatlivspolitik.

Åbn player