Melanie Martinez
Support: Naaz
Dato 
05.02.2020Onsdag
Tid 
18:30Dørene åbner
20:00Forventet start

Melanie Martinez

Support: Naaz

6. september udgav Melanie Martinez sit længeventede nye album K-12, som følger op hendes platin-sælgende debut fra 2015, CRY BABY. K-12 er akkompagneret af og fungerer som soundtrack til en film af samme navn med Martinez i hovedrollen. K-12 har siden premieren 5. september haft over 24 millioner visninger på YouTube.

Et stærkt visuelt udtryk har altid været vigtigt for Melanie Martinez, der er massivt tilstede på YouTube med over 8 millioner subscribers på sin kanal. Mellem 2014 og 2017 udgav hun mere end 12 musikvideoer – alle på nær én instrueret af hende selv – der tilsammen har imponeret med over 1 milliard views. 

Melanie Martinez er kendt og bliver hyldet for sine bemærkelsesværdige, fortryllende og kreative live performances, og hendes K-12 verdensturné bliver ingen undtagelse med unikt teatralsk show, hvor sangerindens forunderlige og eventyrlige kommer til udtryk i den nye K.B. Hallen.

Sidst Melanie Martinez besøgte København, spillede hun koncert i et udsolgt VEGA, hvor hun viste, at hun er og bliver sin egen, en særlig størrelse, der på speciel vis blander fængende teenpop med dystre temaer fra emo-rocken.