Malk De Koijn
Dato 
01.10.2021Fredag
Tid 
18:30Dørene åbner
20:00Forventet start

Malk De Koijn

Malk De Koijn skriver: 

Da mundbinds-balalajkaen desværre stadig spiller sin insiterende og ørendøvende dødedans, og vores tolmodighed snart er uderst yde på vippen, er det os en glæde at meddele at vi håber vi kan ses d. 1. oktober i KebabHallen omme i Wallah-By.

 

---------

 

Efter et par års stilhed fra de tre rap-bananer i Malk De Koijn rumsterede trioen omsider igen i starten af 2020, da de til stor glæde for det ganske land blev annonceret til årets Roskilde Festival, men ak, ja...og resten er historie. Men det nu og indtil videre aflyste Roskilde-show viser ikke desto mindre, at Malk De Koijn er klar til at indtage Danmark igen med deres rim, rap og særegne tag på hip-hop, som den alene udspringer fra den del af landet, der nationen rundt kendes som Langestrand.

Efter fem nylige drive-in-koncerter landet over kan Malk De Koijn med glæde annoncere og se frem til fire, fabelagtige, næsten fortids-agtige, men ikke desto mindre helt RIGTIGE koncerter i de største danske byer til november, herunder i den legendariske, genrejste K.B. Hallen i København.

Det er svært at opdrive større begejstring end den, der i september 2011 blev Malk De Koijn til del for ’Toback To The Fromtime’, trioens første albumudspil i ni år. En enig presse hyldede albummet med fremragende anmeldelser, men først og fremmest viste fansene deres begejstring og sendte pladen til tops på hitlisten. Siden ‘Toback To The Fromtime’ har bandet spillet udvalgte koncerter, herunder en kogende comeback Roskilde-koncert i 2011 og en turné i 2014 i forbindelse med deres 20-års jubilæum, som også blev fejret med biografien ‘Postkort Fra Langestrand’.

Når du afspiller denne video, accepterer du
YouTubes privatlivspolitik.

Når du åbner denne player, accepterer du
Spotifys privatlivspolitik.

Åbn player