King Diamond
Support: Batushka
Dato 
10.08.2019Lørdag
Tid 
18:30Dørene åbner
20:00Forventet start

King Diamond

Support: Batushka

Mægtige King Diamond kommer atter til Danmark. I mere end 30 år har King Diamond sat sit umiskendelige præg på den internationale metalscene med en lang række legendariske albummer og uforglemmelige koncerter. King Diamond har ikke spillet et headline-show i Danmark siden 2006, men har dog headlinet COPENHELL i 2013 og 2016. Derfor er det en stor ære at kunne præsentere denne metalkæmpe i den nyåbnede K.B. Hallen den 10. august 2019.

King Diamond har turneret flittigt over hele kloden i de seneste år, og det manifesteres på fornemste vis på live-udgivelsen ”Songs For The Dead Live”, der udkom i januar. Her viser han formidabel sceneform med to optagelser fra henholdsvis den belgiske Graspop Festival foran en horde af mennesker og et mere intimt show optaget på The Fillmore i Philadelphia i USA.

King Diamond udtaler om den kommende turné: ”Det føles meget som det, vi lavede i gamle dage. Vi har en helt ny sceneproduktion med os, nye sange, gamle sange, vi aldrig har spillet live før, og selvfølgelig nogle klassikere, der er indhyllet i en ny sky af mørke. Jeg garanterer, det bliver et horrorshow, I aldrig vil glemme.”

Special guests denne aften er det polske black metal-band Batushka. Bandet debuterede i 2015 og blev på rekordtid anerkendt for deres slavisk inspirerede musik. Det otte mand store live-band optræder iklædt kutter og bruger blandt andet hymner fra den ortodokse kirke i deres musik. Batushka forventes at udgive deres andet album i år på Metal Blade Records.

Når du afspiller denne video, accepterer du
YouTubes privatlivspolitik.

Official website
www.kingdiamondcoven.com/

Når du åbner denne player, accepterer du
Spotifys privatlivspolitik.

Åbn player