Kaizers Orchestra
Dato 
02.03.2024Lørdag
Tid 
18:30Dørene åbner
20:00Forventet start

Kaizers Orchestra

Kaizers Orchestra kommer til Danmark for første gang i over 10 år

Efter at have solgt 80.000 billetter på 14 minutter i hjemlandet Norge, annoncerer Kaizers Orchestra nu deres største Europa-tour til dato, som bringer dem forbi K.B. Hallen i København den 2. marts 2024.

Danmark har gennem tiden været et af de helt store lande for den anerkendte norske sekstet, Kaizers Orchestra. Bandet har blandt andet optrådt på Roskilde Festival, NorthSide og i Store VEGA af flere omgange, hvor de også har indspillet et live-album. Til foråret står K.B. Hallen for skud, når bandet gør deres længe ventede live-comeback på dansk jord.

10 år efter det sidste slag på deres velkendte olietønder annoncerede Kaizers Orchestra deres comeback sidste år til stor begejstring for deres mange fans. Dette blev efterfulgt af hele 56 udsolgte koncerter i Norge samt udgivelsen af to nye numre i løbet af sommeren 2023, "Dine Gamle Dager Er Nu" og "Kaleidoskophimmel".

- Vi fik en massiv respons her i Norge, og det har været overvældende at spille vores første koncerter her i september 2023 for vores meget tålmodige fans. Nu tager vi rundt i resten af Europa og håber på en lige så god modtagelse, siger forsanger Janove Ottesen.

I perioden 2001-2012 udgav Kaizers Orchestra otte studiealbums, som alle indtog førstepladsen på hitlisterne i Norge. Deres ikoniske nummer "Hjerteknuser" har været bandets mest populære sang siden udgivelsen i 2010 og vil selvfølgelig være på sætlisten, når de indtager scenen i K.B. Hallen den 2. marts 2024.