James Blake
Support: Khushi
Dato 
06.05.2022Fredag
Tid 
18:30Dørene åbner
20:00Forventet start

James Blake

Support: Khushi

Det musikalske geni James Blake er klar til at indtage K.B. Hallen fredag 6. maj 2022. 

 

I løbet af det sidste årti er James Blake gået fra at være en dubstep DJ fra Enfield, til at være den hotteste samarbejdspartner på den amerikanske rap- og pop-scene. I 2016 rekrutterede Beyoncé ham på ’Lemonade’. Frank Ocean ringede til ham da han skulle lave ’Blonde’. Drake har samplet ham, og Kanye West udnævnte ham som sin favoritartist. I 2017 arbejdede han på Jay-Zs ’4:44’. I 2018 på Kendrick Lamars ’DAMN.’ og Travis Scotts massive 2018 hit album ’ASTROWORLD’. Ja, listen over artister som den britiske elektroniske singer/ songwriter har arbejdet sammen med kan næsten ikke blive mere imponerende. 

 

Som soloartist er listen over James Blakes bedrifter ligeledes, meget imponerende. Siden debuten ’James Blake’ har alle hans udgivelser fået massiv anmelderros og streaming-tallene afspejler at James Blake også har opbygget en stor fanskare. Det hypede 2019-album ’Assume Form’ gav ham en placering som #21 på Billboard Top 200. Det blev også nomineret til en GRAMMY i kategorien Best Alternative Album og har mere end 300 millioner streams. 

 

I 2021 er den dybsindige sanger klar med sit femte studiealbum ’Friends That Break Your Heart’ som er sat til at udkomme i oktober måned. Ud fra de første tre singler ’Famous Last Words’, ’Life Is Not The Same’ og ‘Say What You Will’ tyder det på at blive endnu et melankolsk og eftertænksomt album af allerhøjeste kvalitet, som vi kender det fra James Blake. Det britiske musikgeni er i topform, og det bliver en koncert du ikke vil gå glip af når han kommer til K.B. Hallen til maj.