Jada
Support: Dopha
Dato 
13.11.2021Lørdag
Tid 
18:30Dørene åbner
20:00Forventet start

Jada

Support: Dopha

27-årige Jada hvis borgerlige navn er Emilie Molsted Nørgaard skulle i sommeren 2020 have åbnet Roskilde Festival og optrådt foran tusindvis af mennesker på den ikoniske Orange Scene. Pandemiskæbnen ville som bekendt noget andet. Til november 2021 spiller hun i stedet sine to største headliner-koncerter til dato i de to største danske byer – Aarhus og i K.B. Hallen København.

Jeg glæder mig ubeskriveligt til at spille live igen. Livesessions og ting på internettet kan aldrig komme i nærheden af hvordan det føles at synge og spille med jer der lytter i det samme rum. Jeg er så glad for at vi kan annoncere disse shows nu med håb om at se jer alle til næste efterår. Det har slet ikke været et sjovt år uden jer og jeg glæder mig ubeskriveligt til at vi kan ses igen”, udtaler Jada.

Jada har på kort tid vokset til at blive det absolut mest lovende navn på danske musikscene, hvor hun har formået at tryllebinde både de danske og udenlandske anmeldere, medier og fans med sit personlige og ærlige univers – et univers der bryder med de klassiske skabeloner, og som er med til at skubbe til både grænser, genre og tendenser. Hun er blevet et ikon, specielt for den unge generation af kvinder. Med sine kæmpe popballader og soulet r&b viser hun os en befriende sårbarhed, samtidig med at hun udstråler en lige så befriende og smittende selvsikkerhed.

Når du åbner denne player, accepterer du
Spotifys privatlivspolitik.

Åbn player