Hozier
Support: David Keenan
Dato 
19.08.2019Mandag
Tid 
18:30Dørene åbner
20:00Forventet start

Hozier

Support: David Keenan

Irske Andrew Hozier-Byrne blæste alle bagover, da han i 2013 med en dyb og soulfyldt stemme sang ”Take Me to Church”. Sangen var taget fra debutalbummet ”Hozier”, der endte med at generere syv singler og skaffe sangskriveren en Grammy-nominering for gennembrudssangen. Herhjemme modtog Hozier desuden 6 stjerner af GAFFA for sit debutalbum, der blev rost for at være ægte i en verden fuld af plastik.

Sidst Hozier gæstede Danmark lagde han et udsolgt Store Vega ned med en koncert, der fik fem stjerner af GAFFA. Det samme var dommen, da han spillede i Falconer Salen to år tidligere, hvilket viser lidt om, hvor stærk Hozier er på en scene. Den talentfulde sangskriver blander uden problemer soul og gospel med rock og blues, og kan gnidningsfrit skifte fra guitarsoloer og kraftfuld vokal til helt stille og dybt inderlige ballader, der trækker godt og grundigt i tårekanalerne.

Denne sensommer vender Hozier tilbage til Danmark med sit nye album i bagagen, og mon ikke der endnu engang bliver rift om billetterne til en aften, hvor den irske sanger åbner sit sjælefulde univers op for sine mange danske fans.

Når du afspiller denne video, accepterer du
YouTubes privatlivspolitik.

Når du åbner denne player, accepterer du
Spotifys privatlivspolitik.

Åbn player