Eros Ramazzotti
Dato 
27.10.2019Søndag
Tid 
18:30Dørene åbner
20:00Forventet start

Eros Ramazzotti

Den italienske popmusiker, Eros Ramazzotti, er ikke blot et kulturfænomen i sit hjemland, men har også i løbet af sin over 30 år lange karriere fået stor anerkendelse i den vestlige verden og ikke mindst i Danmark. Popstjernen gav senest hele to koncerter på dansk jord i 2013 i henholdsvis København og Aalborg, og nu kan italieneren løfte sløret for endnu en koncert for sine danske fans, når han næste år lægger vejen forbi K.B. Hallen. 

Med 15 albums, 60 millioner solgte plader og mere end 30 års erfaring fra live-scener over hele verden, har Eros Ramazzotti i løbet af sin lange karriere ikke blot fået status som italiensk nationalklenodie, men også en status som en betydelig eksportør af den italienske popmusik. Kæmpehits som ‘Più Bella Cosa’ og samarbejder med navne som Tina Turner, Joe Cocker, Andrea Bocelli, Luciano Pavarotti og Ricky Martin har nemlig også sikret Ramazotti position som international popstjerne. 

Siden har den garvede popmusiker haft travlt med at udgive ny musik og spille koncerter over hele verden. Ramazzotti udgav senest albummet, ‘Perfetto’, i 2015, og løfter sammen med annonceringen af sin verdensturné sløret for sit nye album, ‘Vita Ce N’è’ (release: 23. november 2018).

Når du afspiller denne video, accepterer du
YouTubes privatlivspolitik.

Når du åbner denne player, accepterer du
Spotifys privatlivspolitik.

Åbn player