Eddie Izzard
Dato 
04.04.2019Torsdag
Tid 
18:30Dørene åbner
20:00Forventet start

Eddie Izzard

Fem år er der gået siden hans seneste comedy tour, Force Majeure, der skrev comedy-historie med shows i hele 45 lande - inklusiv alle 50 stater i USA – og på fire forskellige sprog, hvilket gjorde det til den mest omfattende comedy tour nogensinde. Nu er Eddie Izzard tilbage med et splinternyt personligt show, der giver indblik i hans eget unikke og totalt surrealistiske syn på livet, kærlighed, historie og universet.

Det nye show Wunderbar blev til på La Nouvelle Seine, et flydende teater på Seinen i Paris, hvor Eddie først begyndte at improvisere det nye show på fransk. Derefter rykkede han til Berlin og fortsatte improvisationerne af showet på tysk. Efter lidt videreudvikling af showet på engelsk er Eddie nu klar til at dele Wunderbar med verden…

”Tiden nærmer sig, hvor jeg er nødt til at holde fri og dedikere tiden til mit politiske virke. Men inden da, vil jeg forsøge at give publikum over hele verden det bedste stand-up show, jeg kan – især nu hvor Brexit- og Trump-hadet lever i bedste velgående. Mit nye show handler om alt fra mennesket gennem de sidste 100.000 år til hunde og superhelte fra dyreriget. Jeg glæder mig meget til at komme ud og møde alle igen.” – Eddie Izzard.