Danish Music Awards 2019
The Minds of 99, Jada, Nik & Jay, Sivas
Dato 
17.10.2019Torsdag
Tid 
18:30Dørene åbner
20:00Forventet start

Danish Music Awards 2019

The Minds of 99, Jada, Nik & Jay, Sivas

Danish Music Awards ser igen dagens lys. Det sker i K.B. Hallen, hvor en storstilet koncertbegivenhed danner rammen om dansk musiks ældste og mest prestigefyldte prisfest. I næsten to en halv time vil publikum blive mødt af 10 liveoptrædener fra nogle af de største og mest spændende navne i dansk musik.

Samtidig vil musikbranchen hylde en række af Danmarks mest succesrige artister. Det gøres vanen tro med tildeling af den eftertragtede statuette af den lille gyldne bronzefugl, som er blevet symbolet på DMA. The Minds of 99, Jada, Nik & Jay, Clara, Sivas og NODE har allerede sagt ja til at give publikum en unik musikalsk oplevelse til DMA 2019. Og flere af dansk musiks mest spændende og aktuelle navne vil løbende blive offentliggjort frem mod arrangementet.

DMA bliver i år mere live end nogensinde før. Og nogle af de musikalske indslag vil have karakter af minikoncerter, hvor udvalgte navne spiller hele tre numre for de musikglade danskere, som møder op, og når højttalere og projektører tændes i K.B. Hallen, bliver det med en markant person fra musikkens egen verden som vært. Sangerinden Nabiha, der selv har optrådt og været nomineret til DMA, har nemlig takket ja til at dirigere slagets gang og binde aftenens hyldester og musikalske indslag sammen.

Bag DMA 2019 står musikselskabernes brancheorganisation IFPI og den nye danske musikstreamingtjeneste Moodagent. De nominerede offentliggøres løbende frem mod DMA d. 17. oktober. Da DMA ikke blev afholdt i 2018 vil nomineringsperioden undtagelsesvist være en 2-årig periode fra august 2017 til august 2019. DMA 2019 vises på TV 2 lørdag d. 19. oktober i en redigeret version og TV 2 Play viser showet i sin fulde længde.