Benjamin Hav & Familien
Support: Rasmus Botoft
Dato 
25.11.2022Fredag
Tid 
18:30Dørene åbner
20:00Forventet start

Benjamin Hav & Familien

Support: Rasmus Botoft

BENJAMIN HAV & FAMILIEN ER KLAR MED DERES STØRSTE KONCERTER TIL DATO

I efteråret spillede Benjamin Hav sine første koncerter i eget navn, hvor han havde skruet helt op for ambitionerne med et liveshow uden sidestykke. Det har nu cementeret ham som én af de mest spændende liveartister i Danmark. Benjamin Hav & Familien har tidligere udsolgt tre shows i Store VEGA og to koncerter på Train, og nu er de klar med deres største koncerter nogensinde, når de rammer landets fire største byer i efteråret 2022. Forvent hæsblæsende koncerter med overskud, energi og momenter af ren genialitet.

Ved Benjamin Hav & Familiens første turné skulle de ud og bevise, hvor stort ambitionsniveauet er, og hvordan hiphop-koncerter kan lyde anno 2021. Her overraskede de alle med et show, som blæste både publikum og anmeldere bagover. Nu er Hav & co. endnu engang klar til at cementere, hvorfor de er ét af de vildeste live acts i Danmark, når de giver koncerter i Aalborg Kongres & Kultur Center, Sydbank Arena i Odense, Aarhus Congress Center og K.B. Hallen i november 2022. 

 

’Jeg har altid ønsket det bedste for den lille tilskuer, og selvom den æstetiske revolution endnu ikke har gjort sit indtog i alle afkroge af det ansigt de kalder dit, vil jeg med barmhjertige bevægelser forsøge at made din lille kvabtorskemund med euforiens majskorn, så du igen en dag kan blive et rigtigt menneske,’ siger en spændt Benjamin Hav.

 

Med en gennemtrængende personlighed og et vanvittigt flow har Benjamin Hav markeret sig som én af Danmarks bedste rappere. Hans musik, persona og kringlede tekstunivers sender lyttere og fans på en forunderlig og musikalsk rejse. Benjamin Hav udtaler om de kommende koncerter:

’Du har ikke set et show så magisk siden din farmors formidable farsbrød rektal-returnerede i formmæssigt intakte skiver, omsluttet af brunsovs-agtigt sekret, plaskende på gulvet, med kolde uempatiske øjne, og en fossende varme på dine små inderlår, en råkold decembermorgen inden den første smøg blev til to. Du skal forvente intet, men samtidig alting!’

Benjamin Hav har håndplukket nogle af Danmarks dygtigste musikere, som sammen er blevet til Familien – bestående af Emil Falk, Birk Nevel, Kristoffer Sjelberg, Bastian Sjelberg, Andreas Stigkær, Troels Mørkenborg og Torben Jensen. Udover at være med ude og spille live, har Familien også været feature på genudgivelsen af ’Cannelloni & Kød’, som blandt andet har været i højeste rotation på P3. Efter de utrolig vellykkede koncerter, som Benjamin Hav & Familien gav i 2021, står de også på en lang række toneangivende festivaler til sommer. 
Og der er masser at glæde sig til - at dømme efter anmeldernes modtagelse af 2021’s koncerter:

‘Benjamin Hav er en fremragende liverapper, som leverer med både præcision, klarhed og indlevelse. Og han er en underholdende skikkelse, der selv på egen hånd har en scenepersonlighed, der fylder meget. Han kunne sagtens have givet en fin koncert, hvor bandet kiggede ned på deres sko, eller hvor beatet kom fra et backingtrack. Men ambitionsniveauet var højt, og han gik den ekstra mil,’ skrev Soundvenue senest i deres 5-stjernede liveanmeldelse. 

I GAFFAs 5-stjernede liveanmeldelse beskrev de showet således: ’Latin er dødt. Esperanto er yt, men med Benjamin Havs nysprogs-bevidsthedsstrøm plugget direkte ind i hjerter, sind og fodtøj, så har Hav og hele den pukkelryggede til aften sejret igennem 85 minutter – fuldstændigt og aldeles.’

Til november 2022 besøger Benjamin Hav & Familien Aalborg Kongres & Kultur Center, Sydbank Arena i Odense, Aarhus Congress Center og K.B. Hallen i København. Billetterne til koncerterne går i salg fredag d. 1. april kl. 10:00.

Når du åbner denne player, accepterer du
Spotifys privatlivspolitik.

Åbn player