Benal
Support: Emil Lange
Dato 
20.04.2019Lørdag
Tid 
18:30Dørene åbner
20:00Forventet start

Benal

Support: Emil Lange

Benal, der udgøres af rapper Benjamin Hav og producer Albert Wanscher, har med deres fusion af hårdtslående rim, skrøbelig poesi og koncise hiphop-produktioner med elektronisk islæt, på kort tid positioneret sig i toppen af superligaen på den danske hiphop-scene. I 2013 debuterede de med EP’en ‘Baby’, der samme år blev fulgt op af yderligere to EP’er, ‘Hiphop’ og ‘Hvad med nu?’. I 2016 landede debutalbummet, ‘Nu’, og i 2017 kom så album toeren, ‘Hvis det virkelig er vigtigt’, der for alvor manifesterede Benal på den danske musikscene. Samme år modtog duoen en af landets største musikpriser, P3 Guld, i kølvandet på massiv airplay på P3 og status som Ugens Uundgåelige på kanalen.

I sommeren 2018 gav duoen en længere række anmelderroste koncerter, bl.a. på Roskilde Festival og Smukfest, og i det nye år er de klar til en indendørs turné. Herunder i et stop i genåbnede K.B. Hallen, hvor de vil invitere 2 spændende supportnavne. På duoens seneste anmelderroste album, ‘Hvis det virkelig er vigtigt’ fra 2017, var der en lang række prominente gæster på tracklisten. Etablerede popnavne som Medina og Marie Key, til hiphop-sværvægtere som Orgi-E samt navne som Solveig Sandnes, Lone Hørslev og Cecilie Noer demonstrerede et uforudsigeligt og vidtrækkende persongalleri. På årets Roskilde Festival blev festen kørt sikkert i stilling af førnævnte Orgi-E og Marie Key, samt navne som Burhan G, Phlake-frontmand, Mads Bo Iversen, Niels Brandt fra Minds of 99 og Jokeren.

I 2018 har Benal udover deres anmelderroste koncerter på blandt andet Roskilde Festival og Smukfest, spillet en række udsolgte koncerter landet over, herunder hele fem koncerter i Store Vega. I foråret udgav Benal den nye single, ‘Nu Her’, der måske kan tyde på, at publikum også vil kunne høre helt nyt materiale fra den succesfulde duo, når Benal rammer K.B. Hallen i foråret.

Når du afspiller denne video, accepterer du
YouTubes privatlivspolitik.

Når du åbner denne player, accepterer du
Spotifys privatlivspolitik.

Åbn player