Agnes Obel
Support: River Into Lake (solo)
Dato 
27.02.2020Torsdag
Tid 
18:30Dørene åbner
20:00Forventet start

Agnes Obel

Support: River Into Lake (solo)

Den danske sangskriver, Agnes Obel, har i en årrække høstet verdensomspændende anerkendelse for sit virke som komponist, sangerinde og pianist. Succesen har bragt hende verden rundt og tildelt hende utallige priser samt flere guld- og platincertificeringer.

Fornylig annonceredes det, at Obel har tegnet kontrakt med et af de mest legendariske og hæderkronede musikselskaber, Deutsche Grammophon, der også har udgivet musik af bl.a. Berlinerfilharmonikerne, Philip Glass, Max Richter, Jóhann Jóhannsson. I den forbindelse har danskeren annonceret et nyt album senere i år samt en omfattende europæisk turné, der byder på hele to danske koncerter, når hun gæster K.B. Hallen i begyndelsen af næste år.

Agnes Obel, der i øjeblikket er bosiddende i Berlin, debuterede i 2010 med det prisvindende og platincertificerede album, 'Philharmonics', der gav danskeren international opmærksomhed. I 2013 fulgte hun det op med 'Aventine', hvorfra singlen 'Familiar' kom. Albummet blev danskerens internationale gennembrud, og sangen, 'September Song' blev håndplukket til soundtracket til HBO-hitserien 'Big Little Lies' med blandt andre Nicole Kidman og Reese Witherspoon. Senest har hun i 2016 udgivet det anmelderroste album, ’Citizen of Glass’.

Når du afspiller denne video, accepterer du
YouTubes privatlivspolitik.

Officiel side
www.agnesobel.com/

Når du åbner denne player, accepterer du
Spotifys privatlivspolitik.

Åbn player