Rasmus Seebach
Familiekoncert
Dato 
16.05.2021Søndag
Tid 
13:30Dørene åbner
15:00Forventet start

Rasmus Seebach

Familiekoncert

Til sommer spiller Rasmus to af de særlige Familiekoncerter i henholdsvis København og Aarhus, hvor en magisk dag med familien er i fokus. Som noget helt nyt afholdes københavnerkoncerten denne gang i K.B. Hallen. Så tag din familie i hånden, store som små, og kom og vær med til en fantastisk dag med musik, fællessang og leg.
___

I 2019 udgav Rasmus Seebach sit jubilæumsalbum "Tak for turen" der markerer utrolige 10 år på den danske musikscene. Med singlerne 'Engel', ' Lidt i Fem' og 'Natteravn', blev Rasmus Seebach i 2009 hurtigt en af landets mest populære kunstnere - en position som han for alvor cementerede I 2011 med albummet 'Mer' End Kærlighed', der solgte 42.000 eksemplarer på blot én uge, og gjorde ham til den hurtigst sælgende kunstner i Danmark nogensinde. Siden er det kun gået en vej og Rasmus har netop passeret svimlende 1 million solgte eksemplarer af sine udgivelser. Med andre ord, er Rasmus Seebach en af de mest elskede og succesfulde artister i dansk musikhistorie, men for Rasmus kan successen hverken måles i priser eller salgstal - den ægte magi skabes nemlig til koncerterne sammen med hans fans:

"For mig er det den ultimative forløsning at komme ud og spille live. Det at komme ud og se sangene leve, opleve publikums reaktion og høre dem synge med, er enormt overvældende. Men det er heller ikke noget, jeg tager for givet. Hver eneste gang jeg går på scenen, insisterer jeg på at gøre mit absolut bedste for at levere den ultimative koncertoplevelse til alle dem, der har valgt at bruge sin tid sammen med mig."

Rasmus Seebach har netop udgivet sit jubilæums album "Tak for turen" der markerer utrolige 10 år på den danske musikscene. Med singlerne 'Engel', ' Lidt i Fem' og 'Natteravn', blev Rasmus Seebach i 2009 hurtigt en af landets mest populære kunstnere - en position som han for alvor cementerede I 2011 med albummet 'Mer' End Kærlighed', der solgte 42.000 eksemplarer på blot én uge, og gjorde ham til den hurtigst sælgende kunstner i Danmark nogensinde. Siden er det kun gået en vej og Rasmus har netop passeret svimlende 1 million solgte eksemplarer af sine udgivelser. Med andre ord, er Rasmus Seebach en af de mest elskede og succesfulde artister i dansk musikhistorie, men for Rasmus kan successen hverken måles i priser eller salgstal - den ægte magi skabes nemlig til koncerterne sammen med hans fans:


PRAKTISK INFORMATION

 

Dagsplan

13:30 Dørene åbner
15:00 Koncert
16:30 Tak for i dag

 

Børn og familiekoncert
Vær opmærksom på, at der til denne koncert vil være mange børn, så husk at tage hensyn til hinanden. Det er en stå-koncert, og selvom de mindste kan have begrænset udsyn, er det ikke tilladt at have sit barn siddende på skuldrene; både p.g.a. sikkerhed, men også af hensyn til de publikummer der står bag jer. For at imødekomme problematikken med børns udsyn, har vi indrettet et indhegnet område forrest ved scenen, KUN til børn med en højde på max 150 cm. Indgangen til dette vil være markeret med skilte. Ophold i området er på eget ansvar, og det er op til den enkelte at vurdere, om ens barn kan klare at være alene de timer arrangementet varer. Det er dog muligt at stå på den anden side af indhegningen, såfremt der er plads, og der vil blive oprettet et mødested lige udenfor børneområdet, hvor børn der er blevet væk kan afhentes. Området vil være markeret med et stort skilt og der vil være voksne til at se efter og berolige børnene, den tid de er der.

HUSK at udstyre dit barn med dit mobilnummer, så vi kan få fat i dig, hvis dit barn vil genforenes med jer, før koncerten er slut. Du kan på ved indgangen og på mødestedet afhente gratis armbånd, hvor mobilnummer kan påføres.

Stå- og siddepladser
Vær opmærksom på at de fleste pladser i K.B. Hallen er stående. Der vil være et begrænset antal unummererede siddepladser i salen, samt et børneområde som beskrevet ovenfor.