Billetsalg
og salsplan

Billetsalg

Hvor kan jeg købe billetter?

Billetter til arrangementer i K.B. Hallen sælges via Billetlugen (www.billetlugen.dk / tlf. 70 263 267), der også står for billetsalget via www.kbhallen.dk. K.B. Hallen varetager ikke selv for billetsalget, men hjælper arrangøren med billetsalgsopsætningen. Arrangøren har udelukkende ansvaret for billetsalget samt markedsføringen og afviklingen af arrangementet. Alle spørgsmål vedrørende billetter håndteres derfor af Billetlugen på arrangørens vegne.

Kan jeg købe billetter i K.B. Hallen?

Såfremt der ikke er udsolgt, er det muligt at købe fysiske billetter i K.B. Hallens indgang, når dørene til arrangementet er åbnet. For al øvrigt forsalg henvises til Billetlugen.dk.

Hvor køber man billet til kørestolsbrugere?

Billet til kørestolsplads kan købes ved telefonisk henvendelse til Billetlugen på +45 70 263 267. Adgang i kørestol kan kun ske ved foresvisning af gyldig billet til kørestolsplads.

Hvad sker der, hvis et arrangement bliver aflyst, og hvordan får jeg pengene refunderet?

Hvis et arrangement bliver aflyst, vil det fremgå her på hjemmesiden, og billetkøberen vil modtage en mail. Billetter refunderes, hvor de er købt. For yderligere information beder vi dig kontakte Billetlugens Kundeservice (telefon: 70 263 267).

Hvordan undgår jeg falske billetter?

Hvis du vil være sikker på, at din billet til et K.B. Hallen-arrangement er gyldig, skal du sikre dig altid at købe via K.B. Hallens hjemmeside eller Billetlugen.dk.

Øvrige spørgsmål?

Fik du ikke svar på dit spørgsmål, henviser vi til Billetlugens informationsside.

Salsplan

Oversigt over siddepladser på balkon til koncert med ståpladser på gulv.

For arrangementer med siddepladser på tribune og gulv: Kontakt Billetlugen for salsplan.

(zoom med knappen i højre hjørne)