Film

The Beatles 4. juni 1964

Den 4. juni 1964 spillede The Beatles to koncerter i K.B. Hallen.

Beatles-fan og showman Finn Bendixen var 13 år, da hans forældre tog ham med til den ene af de to sagnomspundne optrædener. Her fortæller han om det, der siden skulle vise sig at blive Beatles' eneste besøg i Danmark.

Da rocken ramte Danmark

Torsdag den 4. oktober i 1956 ramte rock 'n' roll Danmark. Landets første rockstjerne Ib "Rock" Jensen optrådte med orkester – i K.B. Hallen, og der var optøjer efter festen.

Per Møller Hansen spillede klaver i Peter Plejls Orkester, der spillede på aftenen, så vi inviterede den tidligere underholdningschef ind i den nye K.B. Hal for at fortælle om den skæbnesvangre aften, hvor den, ifølge politiet, direkte skadelige rock kom forbi.
 

Branden

Frank Damsbak var indsatsleder for Hovedstadens Beredskab og første mand ved K.B. Hallen, da der udbrød en brand tidligt om morgenen den 28. september 2011.

Vi inviterede brandmanden, der var med til at slukke ilden i den gamle hal med en tur på rundvisning i den nye multiarena, hvor han fortæller om den dramatiske begivenhed.

Filmen en den første i en serie, hvor vi fokuserer på K.B. Hallens glorværdige historie, som er gået gennem snart alle nulevende generationer.