Ude Af Kontrol - AFLYST
Dato 
27.03.2021Lørdag
Tid 
18:30Dørene åbner
20:00Forventet start

Ude Af Kontrol - AFLYST

 

VIGTIG INFORMATION VEDRØRENDE KONCERTEN MED UDE AF KONTROL I K.B. HALLEN 27. MARTS

 

Grundet regeringens nuværende restriktioner i forbindelse med Covid-19 til og med 5. april, må vi beklageligvis meddele, at koncerten med Ude Af Kontrol i K.B. Hallen er aflyst. Det har desværre ikke været muligt at finde en ny dato.  

  

Alle billetter bliver automatisk refunderet. 

 

Pas på jer selv og hinanden.

 

Mvh.

 

All Things Live

 

Okay (Boomer)! Tiderne med oplevelser Ude Af Kontrol har været små længe nok! 2021 bliver vildere end nogensinde, når Danmarks mest bramfri og beskidte boyband satser stort, større, størst og annoncerer deres første arenaturné, der blandt andet rammer K.B. Hallen.

“Arenatouren bliver det sygeste, vi nogensinde har lavet. Scene-størrelserne i de forskellige arenaer giver os plads til at gå all-in og skabe en endnu større og vildere produktion, end vi har haft mulighed for tidligere. Coveret på vores nye album 'Uforglemmelig Anderledes Kunst' bliver det visuelle bærende element, hvor 'det gode' mod 'det onde' er i fokus - hvilket også bliver afspejlet i måden vi bygger selve setlisten op på. Vi har brugt meget energi på at skabe en rød tråd med fugtige visuelle overraskelser, for at give publikum en uforglemmelig og anderledes UAK oplevelse!”

Arenaturnéen følger op på gruppens nye album Uforglemmelige Anderledes Kunst og den hårdtslående bølge af hits de seneste år, hvor Ude Af Kontrol har opnået mere en 200.000.000 (!) streams på Spotify – på trods af, at de i den grad har forskrækket dansk radio med deres grove og bramfri lyrik – som deres mange fans til gengæld knuselsker.

Ude af kontrol.dk
udeafkontrol.dk/