Rex Orange County
Dato 
16.11.2022Onsdag
Tid 
18:30Dørene åbner
20:00Forventet start

Rex Orange County

Rex Orange County alias Alexander O’Connor er en produktiv hitmaskine og en international publikumsfavorit. Den 23-årige brite spillede i 2020 for et udsolgt Store VEGA, og Rex Orange County har pakket sit nye og fjerde album,‘WHO CARES?’, øverst i tasken, når briten igen gæster Danmark med en koncert i KB Hallen 16. november.

 

Rex Orange County endte med at give ikke en, men to koncerter på Store Vega i marts 2020. Coronaudbruddet betød, at det engelske indie pop-vidunder måtte dele sin udsolgte koncert op i to, og resten af Rex Oranges County store turné blev afbrudt. Dette blev startskuddet til det nye album ‘WHO CARES?’, som er blevet til i tæt samarbejde med Benny Sings, der også medvirkede på kæmpehittet ‘Loving Is Easy’. Tyler, The Creator, der indlemmede Rex Orange County i sin stjernespækkede fold på albummet ‘Flower Boy’ fra 2017, gengælder æren på det nye album med en gæsteoptræden på ‘Open A Window’.

 

Rex Orange County er en klassisk trænet popsnedker, der er hyldet for sin charmerende bedroom-pop, som mixer elementer af jazz, hip-hop og soul. Hans største hits tæller numre som 'Best Friend' og Sunflower, der tilsammen er blevet streamet næsten 850 millioner gange på Spotify alene. Som 17-årig blev han en internetsensation med det selvudgivne debutalbum, 'bcos u will never be free', der siden er blevet fulgt op af 'Apricot Princess' fra 2017, 'PONY' fra 2019 og senest 'WHO CARES?'.