James Blake
Aflyst pga. COVID-19
Dato 
19.04.2020Søndag
Tid 
18:30Dørene åbner
20:00Forventet start

James Blake

Aflyst pga. COVID-19

Koncertarrangøren, Live Nation, skriver:

Koncerten med James Blake i K.B. Hallen søndag den 19. april 2020 er desværre aflyst. Sikkerheden for vores artister, fans, og personale er altid vores højeste prioritet.

Billetter refunderes via Billetlugen.dk i løbet af 4 – 6 uger.

Hvis din ordre er betalt helt eller delvist med kreditkort, vil beløbet blive tilbageført til det kort, der er brugt under købet.

Hvis den fulde ordre er betalt med et gavekort, skal du henvende dig til Billetlugen Kundeservice med dine kortoplysninger: kundeservice@billetlugen.dk, eller ringe på +45 70 263 267.

 

Officielt statement fra James Blake:

Hey all, so considering the global pandemic of COVID-19 and the changing nature of travel policies and quarantines across the world, along with possible extended future restrictions, it is with huge regret that I have to cancel my scheduled European tour. It’s been a horrible decision to make, but the safety of the fans and my band and crew is always the top priority. Sending everyone all the love. Please stay safe out there.

 

I løbet af det sidste årti er James Blake gået fra at være en dubstep DJ fra Enfield, til at være den hotteste samarbejdspartner på den amerikanske rap- og pop-scene. I 2016 rekruterede Beyoncé ham på ’Lemonade’. Frank Ocean ringede efter ham til ’Blonde’. Drake har samplet ham og Kanye West udnævnte ham som ”Kanyes favoritartist”. Efterfølgende i 2017 arbejdede han på Jay-Zs ’4:44’, samt teamede op med Kendrick Lamar på hans 2018 album ’DAMN.’ og på soundtracket til Black Panther, hvor han var med til at lave streaming hitsne ’King’s Dead’ og ’Bloody Waters’.

I januar måned i år udgav electro-singer-songwriteren, sit fjerde studiealbum, ’Assume Form’, hvor Travis Scott er gæst på, side om side med superstjerner som Metro Boomin, André 3000, Moses Sumney, og Rosalía. Som en UK atist med rødder i hver eneste genre er Blake beæret over at være med til at tilføje så meget til den amerikanske R&B og hip-hop kultur, og udtaler “For me to be able to contribute to their records and for them to contribute to mine is such a wonderful exchange.” Blake er gigantisk stor fan af André 3000 og beskriver det at skabe musik med ham som en “complete and utter privilege.”

Den nu 30-årige englænder opnåede kolosal succes med sine tre første albums, men har på det nye album genopfundet hele sin kunstneriske proces og formået, at producere det bedste materiale i sin karriere hidtil. Det fantastiske ’Assume Form’, et album om kærlighedens og relationernes styrke, bygger på hans ry for at være en af musikens mest essentielle samarbejdspartnere, og samtidig viser verden sin udvikling som soloartist.