International Anime Music Festival
Dato 
14.05.2023Søndag
Tid 
18:00Dørene åbner
19:30Forventet start

International Anime Music Festival

Info fra arrangøren: 

The International Anime Music Festival tour has been postponed due to technical & production issues.

As future dates are TBD, All tickets will be refunded at their point of purchase.

 

smash!bang!pow! præsenterer International Anime Music Festival i K. B. Hallen Digitale popstjerner bliver vækket til live i overdådigt liveshow 

Så kan fans af anime-pop godt begynde at glæde sig! Den 14. maj 2023 kan et dansk publikum  for første gang opleve nogle af genres største stjerner, når #kzn, HIMEHINA, MaRiNaSu, GUMI og  LiLYPSe optræder som avatarer i KB Hallen med toptunet lys- og sceneshow. 

De seneste år er anime-poppen – kendt for sine catchy numre og elskede og kulørte, virtuelle  stjerner – eksploderet globalt. Genrens største navne har millionvis af følgere over hele verden og  har generet over en milliard visninger via virale hits på sociale medier som YouTube og TikTok. 

Den 14. maj kan man for første gang opleve fænomenet live herhjemme, når The International  Anime Music Festival kommer til Danmark – og der er lagt i ovnen til en unik og overdådig,  interaktiv live-oplevelse. 

På scenen i KB Hallen står nogle af den digitale genres allerstørste stjerner: #kzn, HIMEHINA,  MaRiNaSu, GUMI og LiLYPSe. Deres avatar-optrædener, der både byder på kendte hits og nye  numre, bliver bakket op af et toptunet liveshow med overdådigt LED-lys og dj-styret  multimedieshow, som skaber en gigantisk popfest. 

Det er første gang dette hypermoderne koncertformat, som dette efterår turnerer for fulde sale i  USA, kan opleves herhjemme, så publikum kan virkelig forvente en helt unik oplevelse. 

Om de optrædende: 

#kzn: Kizuna AI er en af verdens mest populære VTubers (Virtual YouTuber) med mere end 4,5  millioner subscribers, og #kzn er en AI (kunstig intelligens), som selv kan synge, skabt ud fra  hendes stemme. The International Anime Music Festival er hendes første worldwide tour. 

HIMEHINA: Virtuel duo, der består af energiske og high-pitch-syngende Hime Tanaka og hendes  modsætning Hina Suzuki, kendt for sin bløde stemme og ’spacey’ personlighed. HIMEHINA er de  første VTubere, der samtidig har ligget nummer 1 og 2 i Asien på den populære musik-app High Reso, og deres koncerter er ultrapopulære og bliver udsolgt lynhurtigt. 

GUMI: En af de mest elskede vocaloids (en stemme-synthesizer-applikation), der siden 2009 har  udgivet ti album med flere 100 millioner af views til følge, men som først nu er begyndt at  optræde uden for Asien. Har for nylig udgivet softwaren “A.I. Voice”, hvor fans kan lave sange  med hendes stemme. 

MaRiNaSu: Ny virtuel girl group – bestående af de tre energibundter Rin, Naho og Subaru – hvis  højenergiske koncerter byder på seje dansekoreografier, blærede vokalharmonier og vilde  kostumeskift undervejs i showet. The International Anime Music Festival er deres international  debut.

LiLYPSE: Mystisk popduo bestående af de to tvillingesøstre Mikado og Oboro Akatsuki, der tager  publikum med ind i et syret og dobbeltsidet drømmeunivers i deres koncerter – Mikado kan  oversættes til ’sol’, mens Oboro betyder ’diset’ og knytter sig til månen.