Fat Freddy's Drop
Aflyst pga. COVID-19
Dato 
14.05.2020Torsdag
Tid 
18:30Dørene åbner
20:00Forventet start

Fat Freddy's Drop

Aflyst pga. COVID-19

Koncertarrangøren, All Things Live, skriver:

Vi er rigtig kede af at måtte meddele, at koncerten med Fat Freddy's Drop 12. marts er aflyst, grundet regeringens anbefalinger i forbindelse med Covid19.

Der vil desværre ikke blive en ny koncertdato i denne omgang, trods tidligere udmeldinger.

Billetter refunderes, der hvor de er købt.

Du kan kontakte Billetlugen på tlf. 70 263 267 mandag-torsdag kl. 10:00 -17:00, Fredag 10:00-15:30.

Gebyrer, tillæg samt eventuelle forsendelsesomkostninger refunderes ikke.

Med venlig hilsen

All Things Live

 

Dub, soul, reggae, rock, roots, r’n’b, funk og jazz. Fat Freddy’s Drop er kombinationens mestrer, og der er stort set ikke en genre, man ikke kan klæbe på den farverige septet. Kombinationen går rent ind hos de danske fans, som er vilde det. Faktisk så vilde, at fat Freddy’s Drop har spillet for fyldte københavnske sale siden 2010.

I modsætning til mange andre bands, bliver Fat Freddy’s sange til i momentet, når de turnerer verden tynd. Fat Freddy’s Drop slap deres seneste studiealbum 'Bays' tilbage i 2015, der blev til på tour-landevejen. Bandet er anno 2019 aktuel med singlen ”Trickle Down”, og forbereder nu deres nye album – i vanlig Fat Freddy’s Drop stil; momentvis. Albummet har endnu ikke noget navn eller releasedato, men bandet lover at albummet lander i tide til turne kick off i november.

Med et 20 års jubilæum i år og over 1000 shows på bagen, hvor septetten igen og igen demonstrerer deres imponerede liveform, er Fat Freddy’s Drop en musikalsk kraft, der skal opleves. Med Saxofon, trompet, tromobone, guitar, bas og trommer leverer Fat Freddy’s Drop deres forrygende liveshow for ekstatiske crowds verden over.