Artigeardit
Dato 
09.04.2021Fredag
Tid 
18:30Dørene åbner
20:00Forventet start

Artigeardit

’Stående siddende liggende det ligemeget. Det en fucking vibe. Glad for endelig at være ude og se jeres smukke ansigter’ var beskeden fra Artigeardit, da han fik lov til at gennemføre sin Danmarksturné, som tidligere på året blev afbrudt pga. Covid-19. Nu annoncerer han sin største koncert nogensinde i K.B. Hallen fredag d. 9. april 2021, som også bliver hans eneste koncert i foråret.

Det har generelt været svært at komme udenom rapperen Artigeardit i 2020. Udover at have spille udsolgte koncerter i hele landet, så har han udgivet albummet ’IDIOT’, ep’en ’ELEV4TORMUSIK’ og en række hit-singler, som ’Den Værste’ og ’ELVIS’. Det kunne også ses ved diverse awardshows, hvor han optrådte og var nomineret til hovedprisen ved P3 Guld samt havde tre nomineringer til DMA 2020 – Årets Nye Livenavn, Årets Sangskriver og Årets Nye Navn. Artigeardit har derfor opfyldt Soundvenues profeti, da de i starten af året skrev ’Artigeardit tager skridtet helt op i dansk hiphops A-liga’ i deres 10 spådomme om dansk hiphop i 2020.

Artigeardit forklarer om det hektiske og spændende 2020, og ser frem til et endnu vildere 2021: ’Vi har virkelig kæmpet i år mand. Både for musikken, men også for at få spillet alle shows. Det har været så sindssygt at opleve fansene i hele landet, som kan teksterne til alle ens numre – det er simpelthen så vildt. Men 2021 bliver endnu vildere. Største headliner ever i K.B. Hallen og det sygeste musik jeg nogensinde har lavet! Bare vent!”

Artigeardit Instagram
www.instagram.com/artigeardit/