Aflyst: Burhan G
Dato 
23.09.2022Fredag
Tid 
18:30Dørene åbner
20:00Forventet start

Aflyst: Burhan G

I mere end ti år har Burhan G været med til at definere og forme den danske R&B- og popscene og samlet tusindvis af fans om nogle af de mest storslåede liveshows.

 

Han har imponerende syv studiealbum på CV’et, og det guld- og platinsælgende bagkatalog tæller kæmpehits som ”Kalder Mig Hjem”, ”Lucy”, ”Jeg’ I Live”, ”Jeg Vil Ha’ Dig For Mig Selv” og ”Din For Evigt” – for at nævne et udpluk. Nu bygger den danske popstjerne videre på sin beundringsværdige karriere med forløbet GENERATIONER, som dækker over ikke bare ét – men hele to album. 

 

Titlen GENERATIONER indkapsler på mange måde de følelser og tanker der er grundstenene for den musik, der allerede er udkommet – og det vi stadig har til gode. Burhan G har om nogen været med til at bane vejen for sin generation af danske R&B-artister og ønsker nu både at give plads til den nye bølge, samt fodre den konstante lyst til udvikling og bibeholde pladsen som ét af de vigtigste navne på den danske musikscene:

 

”Hvis jeg ikke konstant udfordrer mig selv til at krydse nye grænser, så burde jeg give pladsen til nogle andre. Det vil jeg ikke. For musik er mit liv. Og jeg bliver hele tiden inspireret af det, der sker omkring mig. Af nye tendenser. Af nye artister. Forhåbentlig har jeg også selv inspireret nogle undervejs - på tværs af generationer.”

 

Burhan G har altid været kendt for stærke samarbejder med andre artister, og lysten til at skabe i et rum med ligesindede musikelskere har resulteret i massive hits som ”Tættere På Himlen” (Nik & Jay), ”Mest Ondt” (Medina) og ”Karma” (L.O.C.). På det kommende album omfavner Burhan G den yngre generation af toneangivne kunstnere, deriblandt navne som Tessa, KIDD, Carl Knast og Tobias Rahim, som vi allerede har fået en forsmag på:

 

”Jeg har arbejdet med nye sangskrivere, nye producere – og nye artister. Nogle er midt i deres gennembrud – andre er allerede legender. Dét, de alle har til fælles, er, at de inspirerer mig. Vækker mig. Tænder en ny ild. Jeg har rakt ud til folk, der minder mig om, hvorfor jeg selv satsede alt på musikken som teenager og gik efter drømmen.”

 

Burhan G er ikke bare en artist, men en rendyrket entertainer, som formår at skabe en særlig samhørighed med sit publikum, når han står på en scene. Energien og perfektionismen, der ligger bag hvert eneste af de utallige shows, afspejler i høj grad ønsket om at give hver enkelt person en oplevelse, der kan mærkes, med hjem. Og det i sig selv er så absolut også en mission for Burhan G og bandet, når K.B. Hallen danner rammerne for en hyldest til GENERATIONER i september 2022.