Snow Patrol
Dato 
10.06.2019Mandag
Tid 
19:00Dørene åbner
20:00Forventet start

Snow Patrol

Snow Patrol udsendte i maj sidste år deres første album i syv år, og nu er bandet endelig klar til at følge udgivelsen af ”Wildness” op med en Europaturné, der bringer dem til K.B. Hallen.

I 2003 slog bandet stort igennem med albummet ”Final Straw”, der talte singler som ”Spitting Games”, ”Run” og ”Chocolate”. Successen blev kun endnu større med albummet ”Eyes Open”, der gik nummer et i England og var det bedst sælgende album det år, hvorfra sange som ”You’re All I Have” og ”Chasing Cars” var kæmpestore hits.

Triumferne fortsatte på de følgende tre plader, der fik bandets samlede pladesalg op på mere end 15 millioner på verdensplan, hvorefter bandet tog en pause. Inden medlemmerne gik hver til sit, nåede Snow Patrol dog at spille på NorthSide 2012, hvor de gav et brag af en afslutningskoncert. Dengang gav Gaffa fem stjerner og følgende ros med på vejen: ”Der er højt til loftet, og hænderne er i vejret under et veltilrettelagt sæt, der emmer af charme og overskud. Bandets nogle steder ellers så blide kramme-rock får et ordentligt spark i røven, og det giver så sandelig en ekstra energisk dimension eller to i aften. Der er eminent publikumskontakt og godt med syng-med-omkvæd hele vejen igennem".