Nytårskoncert & Wienerbal 2022 med Danmarks Underholdningsorkester
Dato 
08.01.2022Lørdag
Tid 
18:30Dørene åbner
19:30Forventet start

Nytårskoncert & Wienerbal 2022 med Danmarks Underholdningsorkester

Det bliver et brag af en aften, når Danmarks Underholdningsorkester igen slår dørene op for 'Nytårskoncert & Wienerbal' lørdag den 8. januar, 2022 kl. 19.30. K.B. Hallen danner rammen om en festlig aften, hvor publikum vil opleve store klassiske værker og masser af dans leveret af Silas Holst og kendte dansere fra 'Vild med dans'. Når wienerballet åbner efter koncerten, står orkesteret fortsat for musikken - og alle med dansebillet inviteres med på dansegulvet.  

 

Nyfortolket nytårstradition 

Danmarks Underholdningsorkester gentager succesen fra 2020 og byder velkommen til en aften med elskede nytårsklassikere af komponister som Strauss og Lumbye. Repertoiret vil bestå af det bedste blandt tangoer, polkaer og valse fra hele verden. Silas Holst sætter dansetrin til udvalgte numre sammen med en række af de bedste dansere fra ’Vild med dans’ – blandt andre Jenna Bagge og Mille Funk. Publikum kan glæde sig til et væld af nytænkende kombinationer mellem den klassiske musik og dansestilarter som slowfox, tango og wienervals.

 

Veloplagte værter

Med deres energiske makkerskab sørger værterne Silas Holst og Stine Rosengren for at feststemningen rækker langt ud over scenekanten. Gennem nytårskoncerten deler de ud af deres specialiserede viden om musik og dans. 

 

Wienerballet skydes i gang 

Fra kl. 22:00-23:00 har alle med dansebillet en sjælden mulighed for selv at komme på dansegulvet til tonerne af Danmarks Underholdningsorkester. Silas Holst og danserne viser de grundlæggende dansetrin og guider publikum på gulvet i de første 20 minutter af wienerballet. Herefter er dansegulvet åbent og denne gang indrettet således, at både nybegyndere og øvede kan få en uforglemmelig aften med musik og dans. 

 

Billet til ballet:

Grundet pladsbegrænsning skal dansebilletten tilkøbes, hvis man ønsker at danse med til wienerballet efter nytårskoncerten. Dansebilletten kan købes i en samlet pakke med nytårskoncerten. Et glas bobler og kransekage kan også tilkøbes til pausen. 

Kom og vær med til at skyde det nye år i gang på festligste vis!