Nothing But Thieves
Dato 
03.02.2025Mandag
Tid 
18:30Dørene åbner
20:00Forventet start

Nothing But Thieves

Efter deres udsolgte koncert i Store VEGA tidligere på året udvider Nothing But Thieves deres tour, og vender tilbage til DK med et headline show i K.B. Hallen til februar

 

Det alternative rockband, Nothing But Thieves fra Essex, har vind i sejlene. Bandet, der består af Conor Mason (vokal, guitar), Joe Langridge-Brown (guitarer), Dominic Craik (guitarer, keyboard), Philip Blake (basguitar) og James Price (trommer), har opbygget en solid fanbase rundt i verden, siden de startede i 2012, og inden for de sidste par år har hypen vokset sig større og større.  

 

Nothing But Thieves har altid været kendt for deres unikke og genreblandende lyd, og de skuffer bestemt ikke deres fans på deres seneste album ”Dead Club City”, der udkom i en deluxe-udgave tidligere på året. Singlen fra albummet 'Welcome to the DCC' nåede A-listen på Radio 1 og Radio X i UK, og er også blevet bandets hidtil største AirPlay-track. Singlen 'Overcome' fik også succes med sine 80'er-synths, der bygger op til et opløftende og euforisk omkvæd, der fanger stemningen på albummet og formidler følelser af eskapisme, håb og fornyelse.

 

Med det seneste album i bagagen og en udsolgt Store VEGA-koncert i bakspejlet, er Nothing But Thieves klar til deres største headline show til dato på dansk jord når de indtager K.B. Hallen 3. feburar.