Mew
And the Glass Handed Kites: 15th Anniversary
Dato 
16.05.2020Lørdag
Tid 
18:30Dørene åbner
20:00Forventet start

Mew

And the Glass Handed Kites: 15th Anniversary

I 2020 er det 15 år siden, Mew udgav det prisbelønnede album, ’And The Glass Handed Kites’. Det markerer bandet med en jubilæums-tour, hvor de for første gang nogensinde fremfører det nærmest legendariske stykke musikhistorie i sin oprindelige og fulde version live. I Danmark kan Jonas Bjerre, Johan Wohlert og Silas Graae opleves den 16. maj i K.B. Hallen.

’And The Glass Handed Kites’ er spækket med kæmpehits som ’Apocalypso’, ’The Zookeeper’s Boy’ og den enestående førstesingle, ørehængeren ’Special’, som for alvor satte Mew på det internationale musik-verdenskort. Ved udgivelsen kvitterede både fans og anmeldere med massive roser og beskrev blandt andet ’And The Glass Handed Kites’ som ”et lydbillede, der ikke er hørt større og mere detaljeret på nogen tidligere dansk rockudgivelse”. Den uomtvistelige succes blev markeret, da pladen høstede fire Danish Music Awards i 2006, herunder ’Årets Album’.

På trods af den massive succes har Mew aldrig tidligere fremført ’And The Glass Handed Kites’ i sin oprindelige og tiltænkte form. Med 15-års-jubilæumstouren, der byder på koncerter i både Norden og UK, er tiden endelig inde til at tage publikum med på den storladne musikalske rutsjebanetur, som gør netop dette album til noget ganske særligt.

Og ikke alene kan publikum glæde sig til at opleve ”And The Glass Handed Kites”, men med sig bringer Mew også en række sjældne b-sider fra tiden omkring indspilningen af netop jubilæumsalbummet, samt en række publikumsfavoritter fra det efterhånden anseelige bagkatalog, hvor flere ikke tidligere er fremført live.

Official www
mewsite.com/