Magtens Korridorer
Dato 
28.12.2019Lørdag
Tid 
18:00Dørene åbner
19:15Forventet start

Magtens Korridorer

I 2005 udsendte Magtens Korridorer albummet ‘Friværdi’ og affyrede dermed startskuddet til dét, der har vist sig at være et decideret rockeventyr.

Med enorm succes har de fem herrer indtaget folkets hjerter med en række sange, der ophøjer hverdagens trivialiteter til en fest. En fest, der deles både af og med publikum og anmeldere.

Karrieren har formet sig som en stødt og rolig optur, og siden gennembruddet med hitsinglen ’Lorteparforhold’ har Magtens Korridorer turneret land og rige tyndt.

Men glæden ved at spille live er fuldstændig intakt!

’At være med i det her orkester er som at sætte sig ind i et tog og køre for eksempel til Hamburg. Man kan hverken slå græs eller gøre andre ting undervejs. Man kan lige så godt bare nyde turen, tage det som det kommer og få en fest. Det gør vi så’, som frontfigur Johan Olsen udtrykker det.

Magtens Korridorers koncerter er en hyldest til livsglæde og energi og ender altid som én stor fest, som giver publikum et tiltrængt pusterum fra hverdagen.

Koncerten i København den 28. december bliver deres hidtil største på egen hånd, og efter deres omfattende og udsolgte “Halvt Til Helt” albumtour i efteråret 2018 glæder de sig til at komme ud og spille alle deres største hits i den fantastiske genopbyggede K.B. Hallen.

Officiel hjemmeside
www.magtenskorridorer.dk/