Il Divo
Dato 
09.11.2022Onsdag
Tid 
18:00Dørene åbner
19:30Forventet start

Il Divo

Koncerten er rykket til denne dato grundet Corona 

 

 I 2003 bragte Simon Cowell de fire sangere Urs Buhler, Sebastien Izambard, Carlos Marin og David Miller sammen for at forme Il Divo. Fire solo sangere, fra fire forskellige lande, og med forskellige musikalske baggrunde.

Den multinationale gruppe udsendte deres debutalbum ’Il Divo’ 2004, som i de første seks uger solgte mere end 1 million kopier i Storbritannien, og toppede hitlisterne i 12 lande. Siden er de blevet et af de største musikalske fænomener i dette årtusinde, med over 30 millioner solgte albums og 160 certificerede platinum hits i 35 forskellige lande.

Med deres genfortolkning af folkekære sange og deres succes indenfor crossover-genren med opera og pop, eller “popera”, har gruppen gennem deres unikke karriere toppet uttalige hitlister, vundet alle klassiske crossover-priser der findes, sunget med Celine Dion og Barbra Streisand, samt sunget for flere amerikanske præsidenter og selveste dronningen. Il Divos nyeste album ‘Timeless’ debuterede som #1 på Billboard Classical Albums-liste, og er det første album hvor gruppens medlemmer også har været med til at producere sange.

Denne kommende tour er deres 15. i rækken og vil bringe dem til hele seks kontinenter. Udover, at de vil optræde med ’Timesless’-albummet i dens helhed, vil de give nye fortolkninger af gamle sange, hvor publikum kan se frem til unikt show med dramatisk og stemningsfuld produktion, dansere, akrobater, og video-elementer.

Når du afspiller denne video, accepterer du
YouTubes privatlivspolitik.

Når du åbner denne player, accepterer du
Spotifys privatlivspolitik.

Åbn player